Blue Mansion Hotel

Optimaal genieten in Aalsmeer

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Blue Mansion Hotel
Oosteinderweg 248
1432 BB Aalsmeer
nederland

Het Blue Mansion biedt elke gast de rust die hij verdient. Het hotel is gelegen op nog geen 10 minuten afstand van de luchthaven Amsterdam Schiphol. Ideaal voor reizigers die met het vliegtuig komen. Maar kom gerust ook met de auto, want parkeren bij het hotel is gratis en in overvloed beschikbaar.

Het centrum van Amsterdam ligt op minder dan 45 minuten rijden, het winkelgebied Zijdstraat bevindt zich op 7 minuten afstand en de Bloemenveiling Aalsmeer ligt op 4 km van de accommodatie. 900 meter van het hotel is een bushalte waarmee je eenvoudig naar Amsterdam of Amstelveen kunt reizen. Het hotel is optimaal ingericht voor (zakelijke) reizigers met o.a. gratis WiFi in het hele gebouw, geluiddichte kamers, een uitgebreid biologisch en fair-trade ontbijtbuffet en gratis Nespresso koffie in de kamer.

Een drankje of hapje kan genuttigd worden in de bar of lounge bij de openhaard. Of verwen jezelf met de heerlijkheden in het recent geopende restaurant met internationaal geörienteerde keuken.

Na een ontspannen, comfortabele overnachting is het tot slot nog tijd voor een luxe ontbijtje. Op deze manier kun je de rest van de dag genieten van het mooie Aalsmeer.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.