Poorter Boutique Hotel

Intiem genieten, omringd door prachtige natuur

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Poorter Boutique Hotel
Voorstraat 45
3231BE Brielle
nederland

Genieten in het gloednieuwe hotel in het schitterende Brielle!

Brielle ligt aan de Oude Maas tussen afwisselende landschappen met veel water. Vanaf het hotel zijn dan ook mooie tochten te maken. Een wandeling over de nog intact zijnde vestingwallen geeft een goed beeld van de bewogen geschiedenis. Op circa 5 kilometer ligt een ander interessant vestingstadje, Hellevoetsluis.

Een overnachting in het HEERLIJKe historische Brielle in het nieuwe Poorter Boutique Hotel is een beleving. Midden in de historische vestingstad Brielle bevindt zich het prachtige boutiquehotel met een intieme, warme sfeer. Elke kamer is hier anders. Het hotel bevindt zich in één van de oudste gebouwen in Brielle. In elk van de luxe kamers beleef je nog altijd de ambiance van de 16de eeuw, maar met het comfort van vandaag. De markante inrichting van elke kamer maakt je verblijf in het Poorter Boutique Hotel erg persoonlijk; echt een thuisgevoel in een wel heel bijzonder huis!

Door het specifieke karakter van het pand bevinden de kamers zich op verschillende plekken door het hele hotel. Er zijn kamers grenzend aan de tuin, op de grote tussenetages maar ook direct onder het monumentale dak. Eén aspect is wél altijd hetzelfde; het comfort van de kingsize Nilson bedden en het moderne sanitair zijn van de hoogste kwaliteit.

In de brasserie of op het terras staat elke ochtend een heerlijk luxe ontbijt klaar, doordeweeks van 07:00 tot 10:00 uur, in het weekend vanaf 07:30 tot 10:30 uur. Later op de dag kun je in de brasserie, op het terras of privé binnentuin terecht voor koffie of thee, genieten van een borrel met luxe hapjesen of ga voor een drankje aan de bar. Het hotel heeft geen eigen restaurant, maar werkt samen met restaurant Nouba, op loopafstand van het Poorter Boutique Hotel. Chef-kok Johan van Wijk prikkelt alle zintuigen met zijn prachtige gerechten uit de Franse keuken.

Ontdek dit prachtige moderne monumentale verblijf, haar wonderschone omgeving en haar verscheidenheid!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.