MARA by FLIPP

Gastronomisch genieten

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
MARA by FLIPP
Van Vollenhovenstraat 19
3016 BG Rotterdam
nederland

In maart 2020 is er een gloednieuwe zaak in het Havenkwartier geopend. Eigenaar Florian van Dillen droomt al vanaf zijn twaalfde van een eigen zaak en nu is het dan eindelijk zo ver. Het á la carte menu gaat alle kanten op en de keuken werkt uiteraard met seizoensgebonden producten. Bij Restaurant Mara By Flipp kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Na zijn koksopleiding werkte Florian van Dillen onder meer als chef de partie bij restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht en 3 jaar als souschef bij Mijn Keuken in Wouw. Daarnaast was hij 3,5 jaar keukenchef bij het Rotterdamse restaurant HMB.

Restaurant Mara en On the Rockx Bar worden gehuisvest op de locatie van het voormalige restaurant La Stanza aan de Van Vollenhovenstraat in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier. Het bedrijf is verdeeld over twee verdiepingen en bestaat uit een restaurant met 70 couverts, een aparte barruimte en een private dining. In de 300 vierkante meter grote binnentuin aan de achterzijde kunnen ook nog eens 70 personen eten. Van Dillen kookt vanuit een klassiek Franse basis, in een lichte kookstijl en een moderne uitvoering.

Kortom, dat je bij dit restaurant aangenaam verrast wordt met een uiteenlopend menu staat vast!

Reviews
"MARA by FLIPP" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Van Vollenhovenstraat 19, Rotterdam
4.35 out of 5 stars - 5 votes Zeer goed
8.4
Eten
8.6
Service
8.8
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
 • 8.75

  Pepe

  Leuke aanwinst in Rotterdam, we vonden het alleen jammer dat we in het viergangenmenu drie keer witvis kregen. Waren lekkere gerechten maar variatie had van ons gemogen. Gaan zeker nog een keer terug
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  30 juli 2021
 • 8.5

  Rick Van der Meer

  Precies zoals we verwachten
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 juli 2021
 • 8

  Hanky Rintjema

  Eten was prima. Bediening ook.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  24 juli 2021
 • 9

  Jan Bosman

  Achter dit restaurant zit een tuin met heerlijk terras. Hier uitgebreid geluncht met 4 gangen. Carpaccio, kabeljauw, schol en macarone. Prachtig opgemaakte gerechten. Perfect qua garing. Mooie sauzen. Deskundige bediening die de tijd had voor een praatje en de nodige uitleg. De sommelier is bijzonder enthousiast en heeft een prachtig verhaal bij de wijn waardoor deze nog beter gaat smaken. Een echte aanrader. Wij komen zeker terug.
  9
  Eten
  8
  Service
  10
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 juli 2021
 • 9

  Caroline

  Lekker gegeten in mooie tuin.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  18 juli 2021