Old Dutch Breda

Culinair genieten in hartje Breda

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Old Dutch Breda
Sint Janstraat 3a
4811 ZK Breda
nederland

Op zoek naar een unieke locatie in het centrum van Breda? Dan ben je bij Old Dutch aan het juiste adres! De industriële sfeervolle stijl, met Amerikaanse invloeden in combinatie met de Brabantse gezelligheid, maken Old Dutch dé plek om een dag of avond door te brengen met vrienden en familie. Old Dutch Restaurant, gelegen in hartje Breda aan de Grote Markt, opende in de zomer van 2017 haar deuren. Op deze plek komen historie, sport en culinair genieten samen onder één dak. Velen weten niet dat dit hét pand is waar de geliefde Bredase voetbalclub NAC is opgericht in 1912

De shared dining platters toveren jouw diner om tot een complete culinaire beleving! De hoofdgerechten bestaan uit verschillende soorten, in de hoogte reikende plateaus, royaal gevuld met vlees, vis of vega(n) gerechtjes. Steak, meat, schelpdieren of een vegan platter, er is van alles mogelijk. Benieuwd naar een combinatie van al dit lekkers? Laat je dan verrassen door de favoriet: “Chef’s Platter”. De platters worden per persoon besteld en zijn perfect om samen te delen door het draaiplateau, waardoor je gemakkelijk bij alle gerechtjes kunt. De platters zijn dé nieuwe ervaring bij Old Dutch, laat je verrassen door vuur, rook of droogijs en geniet!

Reviews
"Old Dutch Breda" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Sint Janstraat 3a, Breda
2.9 out of 5 stars - 1 votes Onvoldoende
3
Eten
4
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 5.75

  Esther van de Water

  Het ontvangst was hartelijk. Leuke entourage. Helaas was het eten niet goed (bereid), te weinig en veel te duur voor hetgeen je krijgt. Chef special platter met diverse vlees en vis. Je mocht dus niet zelf een platter uitkiezen. Vlees was te ver door en die ene gamba en 2 langoustines die erbij lagen bijna puree. Voorgerechtje, steak tartaar, was redelijk goed. Nagerecht, brownie met wat aankleding, was slecht. Heel droog en een beetje muf. Bij het arrangement zitten 3 glazen wijn pp. Ze hebben 2 rode wijnen waar je uit kunt kiezen. Niets bijpassend. Bij het dessert mochten we ook een portje nemen. Prima opgelost. Met z'n 2en €120 moeten afrekenen. Echt heel zonde. Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Ook niet "Heerlijk" waardig.
  3
  Eten
  4
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 juli 2021