TIWYA

Fantastische ervaring bij TIWYA

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
TIWYA
Kruiskade 15
3012EE Rotterdam
nederland

De smaak, sfeer, en sensatie van authentiek Indonesië liggen hier op je te wachten. TIWYA introduceert zichzelf met familierecepten, een bar met exotische cocktails en een club. TIWYA, wat staat voor this is what you are, brengt de beste versie van jou naar boven. Met het inspirerende interieur, de geur van specerijen en meeslepende muziek weet deze nieuwkomer alle zintuigen te stimuleren.

Een nieuwe, innovatieve, shared dining experience waarbij een inspirerend interieur, authenthieke indoneschische familierecepten, de geur van specerijen en meeslepende muziek tezamen komen en alle zintuigen stimuleren. TIWYA voelt aan als een luxe resort met een warm welkom waar iedereen zich thuis voelt. Van het moment dat je door de orginele Indonesische houten deuren stapt tot de slag op de gong die de clubavond inluidt.

Geniet van deze ultieme beleving. Een spectaculair Flavours arrangement waarbij alle smaken die TIWYA te bieden heeft in 14 gerechten geserveerd worden om je reis door Indonesië compleet te maken. 

Dit is TIWYA Rotterdam. Dit is wie jij bent.

Reviews
"TIWYA" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Kruiskade 15, Rotterdam
3.95 out of 5 stars - 36 votes Goed
7.9
Eten
7.9
Service
7.8
Sfeer
8.2
Gastvrijheid
  • 7.5

    L.M.

    Prettige sfeer, mooie ambiance. Bediening ook prima, heel gastvrij en vriendelijk. Het eten vond ik een beetje tegen vallen, ik had er meer van verwacht. Er wordt aangegeven 14 gerechtjes, ik verwachtte wat speciaals daarbij en had mij verheugd op echt lekker Indonesisch eten.. De soep als vooraf smaakte naar cup-a-soep. De kleine bakjes zuur, en de witte en gele rijst en bami ed wordt allemaal als gerecht gerekend. Dan blijft over sate stokjes (waren wel lekker), rendang (wat flauw van smaak), kippedij en wat sajoer lodeh. Alles bijeen was het ok, maar qua eten (en daarvoor ga je toch uit eten) had het beter gekund.
    6
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    24 september 2021
  • 9.75

    Brenda

    Super leuke omgeving, mooi ingericht, heerlijk muziek (dj), niet te luid, precies goed, boven eten en beneden drankje doen. Volle maaltijd exclusief desert, vriendelijke bediening, lekker eten, gevarieerd, alles was top!
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 september 2021
  • 8

    Mike

    Dit was mijn tweede bezoek aan Tiwya. Waar kun je zo heerlijk authentiek Indonesisch eten in een trendy loungy omgeving? Elk gerecht, de beef rendang, de ajam schotels en de atjars, was zalig. In het weekend draaide de DJ, waardoor de stemming nog meer toenam. Blijf lekker hangen na het eten, want de cocktails zijn goddelijk. De Tiwya crazy cocktail en bij het heerlijke spekkoek dessert een perfecte espresso martini.
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    4 september 2021
  • 8.25

    Christa Starrenburg

    TIWYA.. Prachtige ambiance, super vriendelijke bediening g met verstand van zaken Waren hier op een woensdagavond, was,wel heel erg rustig ! In t weekend zeker een topper
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 september 2021
  • 6.75

    AT

    Vroeger was bij HUGh was ik vaak hier gegeten. Nu is de sfeer anders, wel beter. Gisteren was ik mijn broer gegeten. Eerst welkomsdrank & voorgerecht soto ayam Daarna hoofdgerecht mini rijsttafel Rund & kipsate, daging rendang, ayam semur, ayam kecap, sayur lodeh, nasi kuning, nasi putih, mie goreng, acar kuning, acar ketimun, rode kool & pinda saus. Geen kroepoek gekregen. Soto ayam was anders dan we gewend zijn, sayur lodeh was niet zo lekker, de rest waren prima. Gastvrij, vriendelijke bediening, maar niet oplettend. Lepel was opgehaald maar kreeg geen vervanging. Bij vragen, kreeg ik die pas. Bij geen lepel bij de gerechten.
    7
    Eten
    5
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 augustus 2021
  • 8.75

    Michael

    Prachtig etablissement. Vlotte en correcte bediening. Heerlijk authentiek Indonesisch eten. Tweepersoons tafeltjes (60x60) zijn echt te klein voor dit type maaltijden. Verder top!
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 augustus 2021
  • 9

    Ary

    Lekker gegeten, originele stijl, niet duur. Kijk ook naar de desserts en de cocktailtjes!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    7 augustus 2021
  • 8

    Aahaavee

    Met zn tweeën gegeten aan n tafel in een cirkelvormige bank: heel gezellig. Muziek, verlichting en geuren maken de belevenis speciaal. Lekker genoten van div. gerechtjes. Tip: verzin iets om de warme gerechten warm te houden; ze koelden snel af in de keramische bakjes en dat gaat wat ten koste van de smaak. Verder prima adres!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    6 augustus 2021
  • 8.25

    S. Wong

    Ontzettend genoten van dit uitje. De sfeer was heel fijn en muziek stond op een goeie volume dat je elkaar nog kon verstaan. Service was uitstekend en het eten was top!
    7
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 augustus 2021
  • 9

    M en R

    Na de beoordelingen van anderen te hebben gelezen over kleine porties en harde muziek waren we ergens op voorbereid, maar niets van dit alles was waar. Het cijfer 7.8 vinden wij dan ook veel te laag voor wat je kreeg.. Her eten was echt een 9 waard en de pornstarcoctail is een aanrader... Komen zeker terug.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    30 juli 2021
  • 8

    C B Michels

    Vriendelijke bediening, heerlijk Indonesisch eten.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 juli 2021
  • 10

    richard arendts

    Alles was goed. Het eten, de sfeer, de muziek, personeel. Hou je van indonesisch eten en een trendy tent dan moet je hier zeker eens naartoe.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    5 oktober 2020
  • 7

    peetje

    We hebben gebruik van het heerlijk arrangement gemaakt, 14 gerechtjes. Dit was een heerlijke rijsttafel. Door de corona nieuwe maatregelen was het helaas erg rustig, lastig voor de eigenaar. Wat echter wel een beetje afdeed aan de club sfeer die het nieuwe restaurant moet uitstralen waren 2 dingen. Er was iemand op bezoek, waarschijnlijk partner van een medewerker, met 2 kinderen die aardig rumourig waren, dat is uiteraard logisch met kinderen maar het is niet heel relaxed en zeker niet een idee dat je in een clubachtige omgeving verkeerd. En de eigenaar en een medewerker liepen veel te bellen en erna met elkaar zaken bespreken. ze liepen met de telefoon door de zaak heen en eentje bleef een tijdje vlak bij onze tafel best een lang gesprek houden. Niet heel relaxed ook, terwijl er maar 2 tafels bezet waren. Een kantoorje voor zakelijke besprekingen of even boven waar niemand is was misschien wat handiger. Zo kregen we weinig mee van de DJ die lekker aan het draaien was. Ik wil dit advies best weghalen, maar ik heb geen mogelijkheid voor aparte offline adviezen.
    8
    Eten
    7
    Service
    5
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 oktober 2020
  • 9

    hugo

    Heerlijk gevarieerd en smaakvol gegeten, gezellig sfeer, fijne muziek en goede en vrolijke bediening. Tot de volgende keer!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    28 september 2020
  • 6

    Susanne De Bruin Vermaas

    Hippe nieuwe tent waar de muziek zo hard staat dat je elkaar niet kan verstaan. Dacht aparte Indische gerechten te krijgen. Maar is gewoon Indische rijsttafel. Smaakvol dat wel. Maar dat haal ik wel bij een toko.
    7
    Eten
    7
    Service
    4
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    26 september 2020
  • 8

    John Kraijenbrink

    Eten was prima autenthiek Indonesisch. Tafel erg klein. Muziek veel te hard. Service gasrtvry en prima
    9
    Eten
    8
    Service
    6
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    26 september 2020
  • 9

    Arthur

    Mooi eten tegen een goede prijs. Cocktails zijn bijzonder goed te noemen!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2020
  • 6

    Beertje

    Eten zat in kleine bakjes die niet warm gehouden konden worden. Daardoor was het minder lekker. Niet voor herhaling vatbaar. Prijs-kwaliteit verhouding klopte niet.
    5
    Eten
    7
    Service
    5
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 september 2020
  • 9.25

    Peter Top

    Niet weten wat je hebt geboekt. Bij binnenkomst DJ die staat te draaien. Om de tafels een grote bar. Dan ga je zitten en komt het eten 14 gerechten. Het eten was zo ongelofelijk goed. Wat een veelzijdigheid met smaken zo perfect. Petje af en deze tent om zeker nog terug te komen.
    10
    Eten
    10
    Service
    7
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 september 2020
  • 10

    Astrid Lobbezoo

    Zeer vriendelijke ontvangst Mooie locatie Heerlijk gegeten alles vers en zeer smaakvol Heerlijke cocktails en goede wijn Een echte aanrader komen zeker nog keertje terug.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 september 2020
  • 8.5

    CF Bodegraven

    Heel vriendelijk ontvangst en bediening de proeverij was erg compleet en overdadig. De kwaliteit was uitstekend
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 september 2020
  • 6

    Maarten

    De 14 kleine Indonesische gerechtjes in een clubachtige setting doen denken aan een klein rijsttafeltje. Wordt gereserveerd in schaaltjes, waardoor het eten snel afkoelt. Kwaliteit van het eten is voldoende. Bediening doet haar best, maar is weinig professioneel. Prijs / kwaliteitsverhouding was met eur 35,- oké. Prima voor een 'vlotte hap': binnen een uur naar binnen en naar buiten.
    6
    Eten
    6
    Service
    6
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 september 2020
  • 7.75

    Jolanda Vos

    Eten mag zeer zeker wat pittiger.
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 september 2020
  • 9

    Andries Pieters

    De Indische rijsttafel was voortreffelijk. Alle lof voor CUCU!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 september 2020
  • 7.75

    LO

    Vriendelijke ontvangst en een mooie zaak maar voor ons iets te “hip en happening” Veel aandacht voor tafel naast ons die werd gefilmd en gefotografeerd. Eten is van CuCu, maar dan bijna 20% duurder. Eten is heerlijk maar dus niet verassend omdat we regelmatig bij CuCu zijn geweest.
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 september 2020