Boutique Hotel Caelus VII

Gastronomisch genieten in Tongeren

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Boutique Hotel Caelus VII
Kloosterstraat 7
3700 Tongeren
belgie

Boutique Hotel Caelus VII is een met klasse ingericht charmehotel in Tongeren. Als meest centrale hotel van de stad, het ideale vertrekpunt om de binnenstad te verkennen! Voor een meerdaags verblijf is Tongeren perfect gelegen om Haspengouw en omstreken te verkennen. Het herenhuis, waarin het hotel gevestigd is, werd zorgvuldig gerenoveerd tot een hotel met uitstraling en rust. Er werd aandacht gegeven om de inrichting af te stemmen op de historie van het pand. 

Tongeren is onder Nederlanders nog niet heel bekend, maar het is de oudste stad van België! Al in het jaar 10 na Christus stichtten de Romeinen Tongeren als handelsstad. Die Romeinse invloed zie je op enkele plaatsen terug, maar ook de middeleeuwen proef je bijna letterlijk als je er over straat loopt. Denk eens aan een tripje naar deze oeroude stad, dat op slechts 20 kilometer rijden van Maastricht ligt. Tal van musea, waarvan één met een uitzicht over de stad. Nog een leuk weetje over deze bijzondere stad: Tongeren heeft het meeste aantal Michelensterren in één stad ter wereld. Zo maak je je weekend bij onze zuiderburen helemaal compleet! 

Boek je voor een overnachting op dinsdag, woensdag en donderdag? Dan ontvang je van het hotel bij aankomst per persoon een vrijticket voor het museum!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.