Mondi

Fantastische ervaring bij Mondi

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Mondi
Roelof Hartstraat 1 a
1071 VE Amsterdam
nederland

In een tropische omgeving geniet je van Caribbean shared dining op topniveau waarbij de Caribische keuken en cultuur centraal staat.

Met de opening van Mondi in april 2021 is de hoofdstad een unieke, culinaire hotspot rijker. De fantastische locatie, het iconische 4* boetiek hotel The College, maakt een avondje uit eten extra bijzonder. De sfeervolle hotelbar is de perfecte plek voor een aperitief voor je lekker gaat tafelen. Bij mooi weer is de prachtige buitenbar op het mooiste terras van Amsterdam ‘the place to be’. En ook na een ‘Caribbean night’ in restaurant Mondi kun je tot laat in de avond gezellig loungen op het terras of in de bar. Zo wordt een avondje uit, pure verwennerij!

Reviews
"Mondi" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Roelof Hartstraat 1, Amsterdam
4.1 out of 5 stars - 10 votes Zeer goed
7.7
Eten
8.1
Service
8.4
Sfeer
8.4
Gastvrijheid
  • 8.5

    Ryan Muradin

    Mondi is een goed restaurant in het college hotel. Het decor is hotel chic-industrieel. Mooi gebruik van kleuren om sfeer te creëren. De service is goed, maar dat zijn we gewend van Justin in Rotterdam. Het eten is smaakvol en er is een goede combinatie van gerechten. De frans-japanse en antiliaanse invloeden zorgen voor een mooie balans in de gerechten. Al met al een topbeleving.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    24 oktober 2021
  • 8.75

    Roy Kwant

    Goede service aandacht voor de gast. Eten is goed en gevarieerd. Wel in verhouding tot prijs is deze erg hoog.
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    23 september 2021
  • 9

    Urmila Narain

    Eten was heerlijk en bediening was heel goed
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 september 2021
  • 8

    Marco

    Heel sfeervol en mooie plek. Lekker eten. De bediening was niet altijd bij de les maar was niet zo erg dat t storend was.
    8
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 augustus 2021
  • 7

    Hpl

    Helaas was de bediening niet heel best , met uitzondering van 1 iemand, die aangaf ingehuurd te zijn ivm drukte. Concept via heerlijk was niet heel duidelijk voor hun. Eten werd neer gezet zonder te vertellen wat we te eten kregen, hier moesten we echt om vragen. Eten was ok. Toen ik wilde afrekenen bleek dat we toch nog een dessert kregen ook dit was ons niet verteld. Maar voor ons weer leuk omdat we er niet meer op gerekend hadden. Blijkbaar zijn ze recent over gestapt op nieuwe concept van gerechten sharen, en was dit voor hun ook nieuw.
    7
    Eten
    6
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 augustus 2021
  • 8

    Willem Nooitgenoeg

    Leuke culinaire verrassing
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 augustus 2021
  • 6.75

    Ad & Charlotte

    Vriendelijke bediening door studente psychologie; prima wijnen; eten karig en teleurstellend; sharing dishes en side dish hebben we gemist. Een van de minste heerlijk-aanbiedingen die wij hebben ervaren.
    5
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    4 augustus 2021
  • 8.25

    Marcel

    Wat een leuk en trendy restaurant met prachtig terras. Het heeft een caribean sfeer en er wordt lekkere muziek gedraaid. Het eten is erg lekker. Van ceviche tot grote gamba tot een kipspies. De smaken kloppen en er is een uitgebreide keus aan wijnen en cocktails. Kortom, een aanrader.
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 augustus 2021
  • 8.5

    peter de baan

    mooi terras, goede bediening, lekker eten. er is weinig mis met dit restaurant. tikkie aan de prijs.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    31 juli 2021
  • 8.75

    Audrey

    Verrassend leuk en prachtig ingericht restaurant! Heel sfeervol! Super vriendelijke service en heel klantgericht! Eten was heerlijk, vanwege de actie hadden we een menu. Ook andere heerlijke gerechten op de kaart gezien! We gaan er zeker gauw weer heen!
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    28 juli 2021