Mondi

Fantastische ervaring bij Mondi

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Mondi
Roelof Hartstraat 1 a
1071 VE Amsterdam
nederland

In een tropische omgeving geniet je van Caribbean shared dining op topniveau waarbij de Caribische keuken en cultuur centraal staat.

Met de opening van Mondi in april 2021 is de hoofdstad een unieke, culinaire hotspot rijker. De fantastische locatie, het iconische 4* boetiek hotel The College, maakt een avondje uit eten extra bijzonder. De sfeervolle hotelbar is de perfecte plek voor een aperitief voor je lekker gaat tafelen. Bij mooi weer is de prachtige buitenbar op het mooiste terras van Amsterdam ‘the place to be’. En ook na een ‘Caribbean night’ in restaurant Mondi kun je tot laat in de avond gezellig loungen op het terras of in de bar. Zo wordt een avondje uit, pure verwennerij!

Reviews
"Mondi" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Roelof Hartstraat 1, Amsterdam
4.4 out of 5 stars - 1 votes Zeer goed
8
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.75

  Audrey

  Verrassend leuk en prachtig ingericht restaurant! Heel sfeervol! Super vriendelijke service en heel klantgericht! Eten was heerlijk, vanwege de actie hadden we een menu. Ook andere heerlijke gerechten op de kaart gezien! We gaan er zeker gauw weer heen!
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 juli 2021