De Nieuwe PolderKeuken & B&B

Knus & huiselijk genieten in Stolwijk

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
De Nieuwe PolderKeuken & B&B
Benedenkerkseweg 108
2821 LE Stolwijk
nederland

De Nieuwe Polderkeuken ligt midden in het Groene Hart en dat proef je! Gelegen aan de Dorpsweg in Stolwijk ligt dit prachtige restaurant. Er wordt gewerkt met mooie producten uit de streek en dat geeft een bijzondere smaak aan de gerechten. De uitstraling is knus en huiselijk, je voelt je er direct thuis!

Bij restaurant De Nieuwe Polderkeuken ben je gegarandeerd van een HEERLIJKe, avondvullende beleving. Voornemens om hiernaartoe te gaan, wij begrijpen dat!

Reviews
"De Nieuwe PolderKeuken & B&B" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Benedenkerkseweg 108, Stolwijk
4.65 out of 5 stars - 6 votes Uitmuntend
9.2
Eten
9.3
Service
9.2
Sfeer
9.5
Gastvrijheid
 • 9

  J.&A.

  Prettige ontvangst, attente en vriendelijke bediening. 6 Gangen met zalige gerechten geserveerd op mooi opgemaakte borden. Zeker een aanrader, we komen graag nog eens terug.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 juli 2021
 • 10

  Liesbeth en Rob

  Verblijf in de Hostee was top! Mooie kamer, prachtige locatie en super gastvrouw en heer. Dinerbox van de Polderleuken was echt heerlijk. Eenvoudig te bereiden, mooie gerechten. Een aanrader om terug te keren in Stolwijk. Dankjewel, we hebben genoten!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 mei 2021
 • 9.5

  Eljen & Maarten

  Helaas niet in het restaurant zelf kunnen dineren maar mbo een dinerbox bij de B&B. Superlief dat we een fles heerlijke bubbels cadeau kregen. Goede instructie bij de bereiding en heerlijke gerechten bij elkaar. Top wijn en bubbels gedeeld met andere gasten en eigenaars van de B&B. Super gezellig! Komen graag terug voor een echt restaurantbezoek. Hartelijke groet Maarten & Eljen
  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 mei 2021
 • 9

  Marlies

  Hele vriendelijke gastheer en gastvrouw. Zowel de huiskamer/keuken als de kamer met sanitair waren keurig ingericht en zeer schoon. De oude stal is echt prachtig verbouwd, met mooie details die gezelligheid met optimaal gemak combineren. Leuk buitendeel ook, al was het voor ons nog iets te koud om daar uitgebreid van te genieten. Het avondeten was heerlijk, het ontbijt perfect. Aan alles is gedacht, maar is er toch nog iets, dan kun je zo bij de gastvrouw aankloppen. Kortom, een super nachtje weg!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  9 april 2021
 • 9

  Stephanie van Ostaden

  Zeer gastvrije ontvangst door de eigenaresse van de B&B. De dinerbox bevat mooie gerechten, in combinatie met het wijnarrangement een hele lekkere beleving. De B&B heeft een grote benedenruimte waar je de gerechten in de open keuken af kan maken en kan nuttigen: aan een gedekte tafel of aan het keukenblok, net wat je leuk vindt. Omgeving is prachtig om een heerlijke wandeling te maken. Heel fijn totaalpakket.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 april 2021
 • 9.25

  Maarten van den Boom

  Super leuke combinatie tussen goed eten en een heerlijke B&B. In deze corona tijd kan je niet veel en op deze manier heb je het gevoel dat je er echt uit bent. In het B&B heb je een grote keuken waar je gebruik van kan maken met een eettaffel waar je lekker kan zitten om te eten. Wij hebben ook heerlijk in de tuin gezeten waar ze meerdere zitplekken hebben. Het B&B is praktisch nieuw, helemaal mooi omgebouwe boederij heerlijk tussen weilanden waar je ook lekker kan wandelen. Echt een aanrader om lekker te eten en ontspannen. Wij zijn super enthousiast en raden het iedereen aan.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  7 maart 2021