Le Petit Bistro

Verrassende Franse Bistro

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Le Petit Bistro
Muntstraat 2
8601CJ Sneek
nederland

Le Petit Bistro is een intiem restaurant in het centrum van Sneek met plaats voor slechts 14 couverts. Onze keuken is geïnspireerd door de Frans gastronomische keuken met invloeden van de Friese lokale producten. Prachtige wijn zal gepaard gaan met mooi eten en een gezellige sfeer.

De gerechten zijn puur, vers, eenvoudig en smaakvol. Veel dagverse producten zijn biologisch en komen uit de regio. De fantastische keuken van Le Petit Bistro staat voor uitzonderlijke kwaliteit voor een goede prijs.

Voor updates en informatie over het menu kunt u terecht op onze Facebookpagina of Instagram.

Tot snel,
Jeroen & Benthe

Reviews
"Le Petit Bistro" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Muntstraat 2, Sneek
4.65 out of 5 stars - 1 votes Uitmuntend
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.25

  Henriette Kemper

  Wat een bijzonder aangename ontdekking in dit intieme restaurant! Fantastische gerechten, de meest waanzinnige combinaties en daarbij perfect passende wijnen. We hebben een top-avond gehad! Hartelijk dank.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  26 juli 2021