Sjef’s Table

Gastronomische open keuken met gezellige ambiance

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Sjef’s Table
Raadhuisplein 4
5121JX Rijen
Nederland

Restaurant Sjef's Table is geopend van donderdag tot en met zaterdag om lekker te genieten van HEERLIJKe, ambachtelijk bereide gerechten. Lekker op smaak met luxe accenten van bijvoorbeeld truffel of zwezerik.

Hier wordt er gewerkt met zoveel mogelijk lokale leveranciers en gaat de voorkeur uit naar biologische producten. Dit in een gezellig ingericht restaurant met een eigen open keuken. Je ziet wat ze met passie en liefde voor je bereiden!

De stijl van koken is fris, gezond, veel aandacht voor groente bereidingen en bovenal heel erg lekker! Klassieke bereidingen met een moderne twist, dat is te zien op de borden.

Als familiebedrijf zijn mond-tot-mond reclame en vaste bezoekers het hart van het restaurant. Daarom focussen ze erg op persoonlijke aandacht en topservice. Probeer het eens - wij weten zeker dat je weer terugkomt!

Reviews
"Sjef’s Table" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Raadhuisplein 4, Rijen
4.75 out of 5 stars - 7 votes Uitmuntend
8.9
Eten
9.9
Service
9.3
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.25

  Peter Duunk

  Nog nooit eerder hier geweest, maar we waren aangenaam verrast. De reis van ruim een halfuur naar dit restaurant is absoluut de moeite waard geweest. Mooie gerechten en heerlijke wijnen. De prijs/kwaliteit verhouding is hier heel goed op orde. Topkoks aan t werk. Erg vriendelijke gastheer/gastvrouw die onze avond-uit tot een feestje maakten. We komen hier heel graag nog een keer terug.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  20 september 2021
 • 8.5

  N Luyben

  Na de uitstekende reviews gelezen te hebben, op naar Rijen. Daar aangekomen was de omgeving wat ontluisterend; je verwacht een restaurant met dergelijke culinaire ambities niet daar. De ontvangst was heel persoonlijk, en de wat degelijk aandoende huiskamersfeer voelt gezellig aan. De inrichting was niet zo eigentijds, op de prachtige foto’s aan de wand van de eigenaars na. Het deed me denken aan mijn bezoeken aan Turkije in de 70/80-er jaren, waar restaurants met een dergelijke inrichting er destijds best ‘trendy’ uitzagen. We hadden via heerlijk.nl een 5-gangenmenu besteld. De amuse die we voorafgaand kregen was heel verrassend. Geserveerd op een servies wat zo uit de 70-er jaren geïmporteerd leek te zijn, en wat de volgende 5 gangen ook als standaard diende, zag het geheel er met zijn dominerende bruintinten erg huiselijk uit. De kok kwam iedere gang met enthousiasme toelichten. Deze uitleg en de persoonlijke aandacht waren het meest in het oog springend en maakten het etentje tot een belevenis. De kwaliteit van het eten was zonder meer goed te noemen, daarentegen was het te weinig verfijnd om van een culinair hoogtepunt te kunnen spreken. De combinaties waren visueel gezien best verrassend, maar de zogenaamde ‘smaakexplosies’ bleven jammergenoeg achterwege. Om je hierin te onderscheiden moeten de ingrediënten anders op elkaar afgestemd worden, een smaakpalet wat een andere benadering vereist. Het is gewoon een eerlijke keuken, waar de kok enorm zijn best doet en dat proef je. Met wat meer lef zou hij het naar een hoger niveau kunnen tillen, maar of dat zijn ambitie is zal de toekomst uitwijzen. Succes.
  7
  Eten
  10
  Service
  7
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  19 september 2021
 • 9.75

  John

  Hartelijke gastvrije ontvangst en heerlijk gegeten. Komen zeker terug!!
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  19 september 2021
 • 9.5

  Marco

  Gewoon......heerlijke, Brabantse, gemoedelijke, sfeer met een luxe randje...zowel in het restaurant, als op je bord, als in de combinatie met de wijnen. Lof voor de chef en zijn (gast)vrouw, die maakten ons avondje genieten compleet!
  8
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 september 2021
  Reactie door: Sjef’s Table
  Dank je wel voor je mooie beoordeling! Graag tot een volgende keer. Jullie zijn van harte welkom
 • 10

  P van Dortmont

  Heerlijk gegeten en prima bediening
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  3 september 2021
  Reactie door: Sjef’s Table
  Wow, prachtige cijfers! Super bedankt en graag tot een volgende keer.
 • 9.5

  Anneke

  Heerlijk en heel gezellig gegeten. Wij gaan zeker terugkomen.
  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 augustus 2021
  Reactie door: Sjef’s Table
  Geweldig bedankt voor de mooie waardering! Graag tot een volgende keer
 • 10

  Floor van Dorst

  Bij binnenkomst voelde we gelijk de gastvrijheid. Omdat er 5 tafeltjes in het restaurant staan krijg je echt de aandacht en service waar je op hoopt in een restaurant! Het eten is TOP! Luxe ingrediënten als truffel, eendenlever, zwezerik worden met smaak bereid en je krijgt daarbij ook nog grote porties. De bijpassende (dessert)wijnen waren heerlijk. We hebben ons lekker laten gaan en nergens naar gekeken en toen de rekening kwam dachten we dat het niet klopte: €100. De kans om de super lekkere olijfolie te kopen à €18 hebben we dan ook met beide handen gegrepen! Kortom ga het zelf beleven en je zal geen spijt krijgen :)
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 augustus 2021