No Rules

Learn the rules like a pro, so you can break them like a chef

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
No Rules
Marie Heinekenplein 5-8
1072 MH Amsterdam
nederland

De regels volgen zorgt voor fantastische pizza. Maar als je op zoek bent naar nét iets meer, iets waarvan je denkt holy sh*t, what the f*ck of OMG, iets wat je niet verwacht, moet jij je niet aan de regels houden.

Restaurant No Rules op het Marie Heinekenplein in Amsterdam gelooft in een No Rules filosofie. Zoals Picasso ooit zei: "you have to learn the rules like a pro, so you can break them like a chef".

Naast geen regels te hebben voor hun pizza’s hebben ze ook een team zonder enige regels en grenzen. Michel Pais en Bram van Es van Unlimited Label zijn de stabiele partner van dit concept toegankelijke concept als gevestigde horecaondernemers in Amsterdam. Waarbij Benjamin van Roekel met zijn grenzeloze toewijding aan de horeca de rol van operationele partner op zich neemt. De mensen die het mogelijk maken zijn een ingrediënt die net zo belangrijk zijn als elk ander en dat nemen we ter harte. Elk persoon van de No Rules-keuken, bar, restaurant en marketing is absoluut geweldig en delen dezelfde passie: iets creëren dat totaal uniek is voor jou om te ervaren.

Chef-kok Richard Way en zijn keukenteam nemen jou mee op een culinair avontuur tijdens hun 4-gangenmenu bij restaurant No Rules. Reserveer jouw unieke No Rules ervaring exclusief via HEERLIJK.nl. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt! 

Reviews
"No Rules" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Marie Heinekenplein 5-8, Amsterdam
4.4 out of 5 stars - 1 votes Zeer goed
9
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.75

  Marjan

  Gisteren een 3 gangen menu to go gereserveerd. Steak tartare, poussin uit de oven en yoghurt dessert met basilicum.Verrassend, perfect op smaak en de bijbestelde signature cocktail het menu af.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  29 oktober 2020