Da Costa

Een culinaire wow-ervaring

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Da Costa
Mechelsesteenweg 74
2018 Antwerpen
belgie

Als je op zoek bent naar een culinaire wow-ervaring ben je bij restaurant Da Costa aan het juiste adres. Chef en eigenaar David da Costa zorgt er namelijk voor dat je de gehele avond en/of middag op het puntje van je stoel zit. De chef is dan ook een echte rebel te noemen. Zijn keuken is in your face, niet in een hokje te steken en zeer verrassend. Met dit restaurant heeft David da Costa echt zijn signatuur gezet in hartje Antwerpen. 

In het restaurant zijn er geen regels en al helemaal geen hokjes. De chique inrichting en het culinaire rebelse karakter van de keuken maken een bezoek aan dit restaurant dan ook een beleving die je niet snel zal vergeten. Tijdens je bezoek heb je de kans de keukenrebel zelf te ontmoeten en te genieten van zijn HEERLIJKe en gewaagde smaakcombinaties. Bij Da Costa is het simpelweg gastronomisch genieten.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.