Goud

Genieten met een gouden randje

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Goud
Lloydstraat 204
3024 EA Rotterdam
nederland

Bij restaurant Goud in Rotterdam is het culinair genieten. Hier kan je genieten van HEERLIJKe gerechten van Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker. Naast de gerechten op de kaart biedt het restaurant ook elke dag fantastische producten aan die op dat moment ingekocht konden worden. Bij Goud ben je ervan verzekerd dat elk gerecht een ware smaakexplosie is.

Naast het restaurant speelt de bar ook een prominente rol. Hier kan je volop genieten van de cocktails en de bites die door Goud geserveerd worden. Bij mooi weer kan je zelfs HEERLIJK genieten op de terrassen en wordt buiten het vuur aangestoken op de Big Green Egg of Ofyr en worden de drankjes vanaf de nieuwe buitenbar geserveerd. 

Ook de inrichting van het restaurant is bijzonder. De sfeer in het restaurant is zowel intiem als zakelijk te noemen. Door de keuze voor intieme ronde banken kan iedereen cozy genieten in een eigen “box”. De vele gouden details in het restaurant zijn daarbij ook niet te missen. Speciaal voor jou is dan ook al het goud opgepoetst om een ware gouden keuken experience te kunnen ondergaan. Voor een restaurantbeleving met een gouden randje ben je bij dit restaurant dus aan het juiste adres. 

 

Reviews
"Goud " Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Lloydstraat 204 , Rotterdam
4.75 out of 5 stars - 1 votes Uitmuntend
9
Eten
9
Service
10
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.5

  Bass

  Geweldig mooie zaak met dito eten!
  9
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  17 september 2021