CEO baas van het vlees

HEERLIJK genieten van de beste vleesgerechten!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
CEO baas van het vlees
Sumatraweg 1
3072ZP Rotterdam
Nederland

In 2013 openden Mario de Ridder het vleesrestaurant op Katendrecht. Het doel: absolute kwaliteit zonder toeters en bellen. C.E.O. baas van het vlees… de naam zegt genoeg! Zij serveren enkel het beste vlees. In 2015 en 2017 werden zij zelfs uitgeroepen tot “beste vleesrestaurant van Nederland”.

Het vlees bereiden ze op de Broiler, een Amerikaanse grill die verwarmd wordt tot 1.300 graden Celsius. Hierdoor krijgt het vlees een krokant laagje waardoor het heerlijk knispert als je erin snijdt. Al je zintuigen worden geprikkeld.

''Ook die van mij als ik heel soms stil sta in onze overvolle zaak. Drukte, enthousiasme van onze gasten, iedereen genietend van een puur stukje vlees en lekkere wijn in zijn glas. Dan ben ik trots op wat ik samen met mijn team bereikt hebben. Blij met onze gasten die voor ons “de muziek maken” in ons restaurant'' aldus Mario de Ridder. 

Reviews
"CEO baas van het vlees" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Sumatraweg 1, Rotterdam
4 out of 5 stars - 1 votes Zeer goed
8
Eten
8
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8

  Marcel van Veen

  Fantastisch gegeten, echt buiten gewoon lekker, Goede sfeer en service. Hoewel het een kennismaking aanbieding was (en ik zeker terug kom) vond ik de porties klein. Wijn is echt te duur, wat jammer is, en ook 6 euro voor een fles water beetje jammer. Zou mooi zijn als hier wat mee gedaan werd, wordt dit een topper in Nederland.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  8 oktober 2020