't Bakkershuys

Fantastisch eten in Broek op Langedijk

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
't Bakkershuys
Dorpsstraat 98
1721BN Broek op Langedijk
Nederland

Jorn & Daniël heten je van harte welkom bij ‘t -nieuwe vertrouwde- Bakkershuys. Al vanaf het begin was het doel duidelijk: een restaurant beginnen waar zij zelf het liefst iedere dag zouden willen eten. Ieder gerecht en iedere wijncombinatie is dan ook door hen zelf samengesteld. De hele menukaart staat in het teken om jou ongeëvenaard vrolijk te laten worden. Jorn & Daniël garanderen dan ook dat je de hele menukaart zou willen bestellen.

Niet alleen de menukaart, maar ook de locatie is uniek te noemen. ’t Bakkershuys is gelegen aan het water en hierdoor geweldig te combineren met een fluisterboottocht door het Rijk der Duizend Eilanden. Op deze manier kan je van een bezoek aan dit gastvrije restaurant een complete beleving maken. Bij restaurant ’t Bakkershuys ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit gerechten en een vertrouwelijke sfeer door de merkbare gastvrijheid.   

Jorn, Daniël & het team staan klaar om je te verwennen met HEERLIJKe smaken in een gezellige ambiance!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.