Thús.

Genieten alsof je Thús bent!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Thús.
Moleneind NZ 6
9203 ZP Drachten
nederland

Welkom Thús! De eigenaren zijn Stephanie en Hylke. Zij hebben elkaar leren kennen tijdens het werk bij de Lachende Koe in Drachten. In april 2019 leek het allemaal samen te komen: tegelijk met de geboorte van hun zoontje kwam er een pand beschikbaar aan het Moleneind in ons geliefde Drachten. Tijd om hun roots te leggen: dit is ons thús!

Bij Thús proberen ze in te spelen op de seizoenen en werken met verse ingrediënten. Elke week wisselen zij iets in het verrassingsmenu. Er wordt altijd vers gekookt, en proberen je elke keer opnieuw te verleiden met nieuwe gerechten. Uiteraard houden zij rekening met jouw (dieet)wensen en allergieën en komt onze gastvrouw- of heer dit vooraf met je bespreken, zodat we een menu aansluitend op jouw wensen kunnen creëren. Kortom, je voelt je helemaal Thús! 

Reviews
"Thús." Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Moleneind NZ 6, Drachten
4.45 out of 5 stars - 2 votes Zeer goed
9
Eten
9
Service
8.5
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.75

  Carolien Piet-Bos

  Het eten was prima, misschien iets meer smaak. Het was druk dus ook wat rumoerig. Maar verder helemaal prima, we komen zeker nog eens.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  20 oktober 2021
 • 9

  Sylvia Ringeling

  een heerlijke avond, prachtige gerechten, prettige bediening. een aanwinst voor Drachten!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  16 oktober 2021