Senses & The Albus Design Boutique Hotel Amsterdam

Fantastische ervaring in hartje Amsterdam!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Senses & The Albus Design Boutique Hotel Amsterdam
Vijzelstraat 49
1017 HE Amsterdam
nederland

The Albus heeft alles voor een nachtje weg in eigen stad of land. Begin je verblijf met een glas cava bij check-in. Ontspan in je splendid city king kamer en bereid je voor op een diner in het eigen Senses restaurant door Michelin beoordeeld. Elk gerecht kan worden aangevuld met een bijpassend glas wijn, zodat de creaties van de chef voor een nog betere smaakbeleving zorgen. Eenmaal voldaan van het diner kun je uiteraard de rust opzoeken in je kamer maar ook nog even een digestief nemen in onze hotelbar. Rust uit in luxe, word wakker met een heerlijk ontbijt en geniet van de extra late check-out. The Albus verwelkomt je graag!

The Albus is door een Nederlandse familie geleid luxe boutique hotel in hartje Amsterdam. Een Sense of Bliss is waar ze naar streven in the Albus. De kamers zijn ontworpen om veel comfort en ontspanning te creëren, de uitgesproken hotelgangen met bijzondere kunstwerken zijn om van te genieten en de gastvrije experts werken gepassioneerd om voor haar gasten het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De uitstraling van het hotel is warm en het hotel beschikt over verschillende uitgebreide kamers.

Geniet hier van een uitgebreid diner van chef Lars Bertelsen. Hij is gespecialiseerd in onconventionele gerechten die het culinaire vakmanschap van hem en zijn team onderstrepen. Alle menu's vertellen een verhaal en bestaan uit onverwachte combinaties en elementen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame ingrediënten.

Kom even helemaal tot rust in dit prachtige hotel in Amsterdam, wat ook het eerste co2 vrije hotel is in heel Europa!

Reviews
"Senses & The Albus Design Boutique Hotel Amsterdam" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Vijzelstraat 49, Amsterdam
4.35 out of 5 stars - 3 votes Zeer goed
9
Eten
8.7
Service
8.3
Sfeer
8.7
Gastvrijheid
 • 10

  La Joe Tollenaar

  In een woord fantastisch. Eten en service is waanzinnig! Hebben ontzettend genoten van ons diner en de overnachting in het hotel. Er zijn veel mogelijkheden!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  21 september 2021
 • 6.25

  Connie Moggre

  Eten was smaak vol, niet bijzonder. De bediening te snel, te zeer aanwezig en bord al weg halen terwijl wij bestek nog open op ons bord lieten liggen. Zeer karig met de wijn.
  7
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  19 augustus 2021
 • 9.75

  Patricia Renooij

  In een woord: top!! Eten was super! Heerlijke aparte maar goed combinerende wijntjes erbij en een jonge brigade met goede kennis en bezieling voor hun vak!
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  21 juli 2021