Tia Rosa Tapas

Waan je in de Spaanse sferen!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Tia Rosa Tapas
Reguliersgracht 11
1017 LJ Amsterdam
Nederland

Aan één van de mooiste grachten van Amsterdam, de Reguliersgracht, vind je het restaurant Tia Rosa Tapas Amsterdam. Spaans temperament ontmoet Nederlandse gezelligheid! En dat begint al bij de gepassioneerde Spaanse chef-kok José Perez.

In de keuken van Tia Rosa zwaait José Perez de scepter, een chef-kok met bijna 30 jaar ervaring in het vak. Perez, heeft het koken van huis uit meegekregen, in de Zuid-Spaanse stad Malaga. José creëert de HEERLIJKste tapas, traditioneel maar met een moderne twist. Je ervaart de ultieme informele Spaanse sfeer wanneer u onze chef-kok in het restaurant ziet, waar hij graag contact maakt met de gasten. Chef-kok José Perez weet van aanpakken en maakt zeer smaakvolle gerechtjes, precies zoals ‘ie dus thuis heeft geleerd.

Tia Rosa Tapas Restaurant Amsterdam is een stukje Spaanse cultuur in Amsterdam. Hier willen ze haar gasten een Spaans gevoel laten beleven door hen te laten genieten van HEERLIJKe klassieke Spaanse wijnen, bieren en authentieke tapas. Het restaurant biedt de toegankelijkheid en het thuisgevoel van Amsterdam, terwijl jij je waant in de warme Spaanse sfeer. De traditionele smaakvolle Spaanse tapas en perfect matchende wijnen maken de beleving hier compleet.

Gracias y adiós, zeggen ze dan bij Tia Rosa Tapas!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.