Aubergine*

Fantastische Michelin-ervaring van zes gangen incl. overnachting & ontbijt

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 106.50 € 181.50Te reserveren t/m 30 september 2018
Originele prijs € 181.50
Korting 41%
Je voordeel € 75.00

HEERLIJK 6-gangendiner incl. overnachting en ontbijt bij Aubergine voor slechts € 106,50 per persoon!


Aan de oevers van rivier de Maas, in het fraaie kloosterdorpje Steyl (nabij Venlo), vind je restaurant Aubergine. Gekenmerkt door een HEERLIJKe rust, die je niet op veel andere plekken tegenkomt.


In het stijlvolle restaurant voel je jezelf helemaal thuis. Bij binnenkomst word je door Patron-Cuisinier Paul Pollux en zijn echtgenote May zeer hartelijk ontvangen en zorgen zij samen met hun team voor een échte, culinaire Michelin beleving. Na deze gastronomische verwennerij kun je overnachten in de B&B van Aubergine in één van de luxe suites inclusief ontbijt. 


Dat je hier geniet op hoog niveau blijkt wel uit het feit dat Aubergine al meer dan tien jaar in bezit is van een Michelinster. Daarnaast is het restaurant bekroond met 16 Gault&Millau punten, en heeft het een notering in de Lekker gids top100. Een ware prestatie!


Ervaar het zelf! Dit is een exclusieve aanbieding en is beperkt beschikbaar.


*Prijzen


- De prijs voor deze exclusieve aanbieding is € 106,50 per persoon voor een overnachting van donderdag op vrijdag.


- Voor een overnachting van vrijdag op zaterdag, zaterdag op zondag en zondag tot maandag wordt een toeslag gevraagd van € 15,- per persoon.


- Een eenpersoonsreservering kan alleen worden gemaakt voor een overnachting van donderdag op vrijdag, hiervoor geldt een toeslag van € 30,-.



  • Te reserveren tot en met 30 september 2018

  • Te gebruiken op donderdag t/m zondag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs van € 106,50 geldt per persoon

  • Naast de bevestiging van HEERLIJK.nl via de mail, neemt de restaurateur contact op om de reservering te bevestigen, dit door de beperkte beschikbaarheid

  • Bij het bevestigen vraagt de restaurateur om een aanbetaling van 50%, dit wordt geregeld tussen restaurant en gast

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Maashoek 2a
5935BJ Steyl
Nederland

8.7 10 1 Zeer goed
8.6
Eten
8.7
Service
8.4
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
  • Aubergine*
    8.8

    Hermans

    We hebben al vaker gegeten bij de Aubergine en het was ook nu weer heerlijk! Ook de bediening is in dit restaurant top. Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs een mooi dakterras. We komen zeker weer een keer terug.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    28 juli 2018
  • Aubergine*
    4.8

    2 gasten

    Gisteren naar Venlo gereden voor een verblijf in de B&B en een diner in het restaurant Aubergine. Het eten viel erg tegen, te eenvoudig, teveel champignons en niet exclusief. Niet het niveau van een sterrenrestaurant. Daarnaast onervaren serveerster die de regels duidelijk niet kende. Toen wij bij het betalen van de rekening onze klachten uiten werd aangegeven dat het wel een aanbieding was en dus niet de gerechten van de normale kaart verwacht moesten worden. Of te wel het was geen aanbieding!!! Dit was wel het dieptepunt. Zeker niet voor herhaling vatbaar en het voelt als bedrog. Erg jammer!!!
    2
    Eten
    4
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2018
  • Aubergine*
    8.5

    Wim Schönberger

    Het was een warme juli avond. We waren met 4 personen) en hebben buiten op het terras gegeten .We zijn tot 23.00 uur gebleven en volop genoten. Het eten (6 gangen diner) was geweldig en verraste ons qua smaak diverse malen. Wat een kok! DE bediening was perfect. Als we toch een aanmerking zouden moeten maken dan is dit over het terras. Dit is niet in overeenstemming met de overig geboden kwaliteit.
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 juli 2018
  • Aubergine*
    8.5

    Danielle loeffen

    Buiten op het gezellige terras genoten van heerlijke gerechten en wijnen!
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 juli 2018
  • Aubergine*
    9.8

    Ris1953

    Het eten was geweldig. Een persoon moet vegetarisch eten zonder zout. Alle 6-gangen waren ook voor hem een feestje. Heel uitzonderlijk en heel lekker.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    6 juli 2018
  • Aubergine*
    9

    M Vestjens

    Bijzonder heerlijk gegeten en heel goede klantvriendelijkheid
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    6 juli 2018
  • Aubergine*
    8.8

    R.L. Hegeman

    Mooi tempo, alleen was het 6 gangenmenu voor ons beide te veel. Volgende keer 4 gangen is beter.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    30 juni 2018
  • Aubergine*
    9

    Mara

    We hebben een mooi en lekker 6-gangendiner met een aantal amuses gehad. Het was top ! Daarbij hadden wij een overnachting geboekt in een van de 2 kamers boven het restaurant. Wij hadden de suite, mooie grote kamer voorzien van alle gemakken met een groot prive terras erbij.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 juni 2018
  • Aubergine*
    9

    Anton De Bie

    We hebben verrukkelijk gegeten, ieder gerechtje was een plaatje om tezien. De kennis en uitleg over de gerechten en wijn was uitstekend. Wij hebben een perfecte avond gehad.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    27 mei 2018
  • Aubergine*
    7.5

    R Nieland

    Heerlijk eten Degelijke keuken Gewoon prima Geen uitschieters. Niet super bijzonder maar gewoon goed .
    7
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 mei 2018
  • Aubergine*
    8.8

    FC

    Heerlijke gerechten, vriendelijke bediening.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 mei 2018
  • Aubergine*
    9

    Esther

    Fantastisch gegeten, heerlijke bijpassende wijnen en fijne bediening; ‘n top avond!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 april 2018
  • Aubergine*
    8.3

    Twan

    Nvt
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 maart 2018
  • Aubergine*
    9.3

    Fam. WK uit België

    Een fantastische avond beleefd, van begin tot einde! Elk gerecht was geweldig lekker en meer dan voldoende. Felicitaties aan gans het team van de Aubergine!!! Doe zo verder.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 maart 2018
  • Aubergine*
    9

    CJ

    Prima plek voor romantisch etentje.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 maart 2018
Pagina 1 of 17
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer