De Loohoeve

Gastronomisch 5-gangendiner incl. aperitief + overnachting met ontbijt

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 99.00 € 145.00Te reserveren t/m 30 april 2018
Originele prijs € 145.00
Korting 32%
Je voordeel € 46.00

Geniet van pure, heldere smaken in een 5-gangendiner incl. aperitief + overnachting met ontbijt voor maar € 99,- per persoon


In het Drentse Schoonloo, in de driehoek Assen - Emmen - Hoogeveen, vind je het veelbelovende restaurant De Loohoeve. Wanneer je geniet van een menu bij dit restaurant, zorgen kooktalenten Marleen en Jeroen Brouwer ervoor dat jouw culinaire ervaring onvergetelijk wordt. Je geniet namelijk van de meest (h)eerlijke en regionale producten, en dat in een laagdrempelige sfeer.


De chefs hebben ervaring opgedaan in topzaken in binnen- en buitenland en hebben dit vertaald in een eigen stijl: creatieve smaakvolle gerechten met pure smaken die plezier brengen.


Dat je bij De Loohoeve kunt genieten op topniveau is niet onopgemerkt gebleven door de culinaire critici. Zo heeft de Loohoeve 15 punten in de Gault&Millau, een vermelding in de Michelin gids, staan ze op plaats 100 in de Lekker top 500 gids en hebben ze op 8 januari 2018 de prestigeuze "Gouden Koksmuts" gewonnen. Volgens de jury waren het vis- en groentegerecht van De Loohoeve ‘overduidelijk’ het beste. Niet voor niets behoort dit restaurant tot de beste van Drenthe.


Om de avond compleet te maken blijf je na het diner overnachten in het prachtige hotel. In de ochtend word je verwend met een vers en uitgebreid ontbijt van Drentse specialiteiten. Zo maak je van jouw avondje uit een ware minivakantie!


Ook graag genieten van dit 5-gangendiner incl. aperitief + overnachting met ontbijt? Reserveer dan snel een plekje voor maar € 99,- per persoon! • Te reserveren t/m 30 april 2018

 • Te gebruiken op woensdag t/m zondag

 • Naast de bevestiging vanuit HEERLIJK.nl zal het restaurant de reservering definitief bevestigen ivm de beperkte plekken. 

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs á € 99,- geldt per persoon, en is alleen te reserveren per 2 personen

 • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Hoofdstraat 20
9443PA Schoonloo
Nederland

8.6 10 1 Zeer goed
8.8
Eten
8.6
Service
8.1
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
 • De Loohoeve
  8.5

  Jopie

  Heerlijk gegeten, enthousiaste bediening,goede combinaties van smaken in de gerechten. De presentatie vd gerechten smaakvol.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 maart 2018
 • De Loohoeve
  6.8

  P.M. De Bruijne

  We boekten een culinair 5 gangen diner met overnachting, inclusief ontbijt, via de website \"Heerlijk.nl\". Omschreven als \"een onvergetelijke culinaire ervaring, een prachtig hotel, een vers en uitgebreid ontbijt met Drentse specialiteiten\". Van deze kwalificaties is er 1 waar: de culinaire ervaring - het hotel is verre van prachtig, het ontbijt bepaald niet uitgebreid en Drentse specialiteiten zijn ons niet opgevallen. De Loohoeve belooft dus meer dan het waarmaakt. De hotelkamer is kaal en ongezellig, een badkamertje, twee eenpersoonsbedden naast elkaar, 80 cm breed, die uit elkaar wijken op de gladde vloer, zodat er een greppel ontstaat. Kwalitatief slechte boxsprings met doorgelegen matrassen. Twee stoeltjes en een wiebelig glazen tafeltje. Op de hygiene valt niets aan te merken en ook de wifi functioneerde goed. Het ontbijt was matig en bepaald niet \"vers en uitgebreid\". In plaats van een gekookt ei vroegen we of een gebakken ei mogelijk was. Het antwoord was kort: nee. Waar waren we wel blij mee? Met het diner. Daarin doet de Loohoeve zeker wat het belooft: een culinaire belevenis, een waaier aan smaken en creatieve prestaties. We genoten van de amuses tot en met het dessert! Toch hier ook kritisch commentaar: de menukaart beschreef de 5 gangen, maar bevatte ook nog 5 overige gerechten die er bij besteld konden worden - tegen betaling. De bediening vraagt nadrukkelijk of daarvan gebruik wordt gemaakt. Kennelijk vindt het restaurant zelf de porties aan de kleine kant - wat ze overigens ook zijn. De wijnkaart omvat grotendeels doorsnee wijnen die (veel) te duur betaald moeten worden. Het wijn arrangement van 3 glazen is €48- voor 2 personen en daarvoor zagen we eenvoudige wijnen geserveerd worden. De bediening kan beter. Echt gastvrij word je niet bejegend, je krijgt de indruk dat je het als een voorecht moet beschouwen om in de Loohoeve te mogen eten. De gasten worden aangesproken met \"je en jullie\" en toen we daar een opmerking over hadden gemaakt, waar de serveerster overigens correct op reageerde, werden we nauwelijks meer aangesproken. We betaalden voor dit diner + overnachting totaal €257.-. Dat is niet te duur als de kwaliteit van het gebodene in zijn geheel goed is. Bij de Loohoeve is dat alleen het 5-gangen diner, daarover niets dan lof, maar alles er omheen was eigenlijk beneden de maat. De ambitieuze uitbaters zouden er goed aan doen om niet alleen de gerechten, maar ook de totale beleving van de gasten op niveau te brengen. Dan kwamen we graag terug.
  9
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  3 maart 2018
 • De Loohoeve
  9

  Lucia Feijen

  Het eten was heerlijk, bijzondere gerechtjes, mooi opgediend. Vriendelijke bediening, wel zou het restaurant nog iets sfeervoller ingericht kunnen worden.
  10
  Eten
  10
  Service
  6
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 december 2017
 • De Loohoeve
  9

  Yvonne Bischop

  Het was weer een heerlijke culinaire avond. Geweldige smaken, deskundig personeel. Een minimaal puntje van kritiek, het zou fijn zijn om de broodjes te verwarmen. Voor de rest niets op aan te merken.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 december 2017
 • De Loohoeve
  8.8

  Alda

  Vriendelijke ontvangst. Wij hadden het 5 gangen verrassingsmenu. Heerlijke amuses! Gevolgd door fantastische gerechtjes. Smaken heel divers. Opmaak borden als kunstwerkjes. Uitleg bij de verschillende gerechten Als toetje: espresso met..wederom lekkernijen, huisgemaakt. Gezellige avond gehad, vor herhaling vatbaar.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 november 2017
 • De Loohoeve
  7

  Marijke van Bergen

  Het eten is top, mooie combinaties, smaakvol . Aan de randvoorwaarden kan nog wel gesleuteld, m.n.de ontvangst. Wij kwamen om 3 min voor 6 binnen, dat werd te vroeg bevonden, reservering was om 6 uur, moeten dan plaats nemen in kille brasserie. Geen kraanwater geserveerd. 2 wijn te veel op nota
  10
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 november 2017
  Reactie door: De Loohoeve
  Beste mevrouw van Bergen, Bedankt voor uw bericht. Wij waarderen uw bevindingen echter moet ik een aantal dingen corrigeren. Ons restaurant is vanaf 18:00 geopend, u kwam iets eerder binnen en dan vragen wij onze gasten om nog even plaats te nemen in onze salon totdat het restaurant volledig klaar is om gasten te ontvangen. Door een drukke middag was op moment van uw aankomst het restaurant nog niet volledig klaar voor gebruik. Verder serveren wij altijd kraanwater als daar om gevraagd wordt, maar standaard serveren wij onbeperkt mineraalwater. Wat betreft de twee wijn teveel op de nota is tot mijn oren gekomen dat dit op de avond zelf al geconstateerd is en direct is gecorrigeerd. U heeft dus niet onterecht betaald voor twee wijn. Ik snap dus ook niet waarom het nodig is om dit nog te noemen. Al met al kunnen wij ons herinneren dat u een prima avond heeft gehad en op de avond zelf hebben wij geen commentaar gehoord. Wij vinden het erg vervelend om dit achteraf op dit platvorm te moeten lezen, wij hadden dit graag van u persoonlijk op de avond zelf gehoord zodat wij direct onze fouten konden corrigeren. Mocht u het hier niet mee eens zijn of nog vragen of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen door te mailen naar info@deloohoeve.nl of bellen naar 0592-501490.
 • De Loohoeve
  9.5

  AD

  Perfecte service. Niet te overdreven, precies goed. Smaken zijn een ware sensatie, heel bijzonder. Er wordt ook op de presentatie gelet. De hoeveelheden zijn minimaal, zou iets meer kunnen zijn.
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 november 2017
 • De Loohoeve
  9.5

  N.P. Winkel

  Het was weer een zeer geslaagde avond bij De Loohoeve met heerlijke culinaire hoogstandjes. Een feest om mee te maken en volop genieten. Tevens een zeer vriendelijke bediening.
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 november 2017
 • De Loohoeve
  7.8

  Spitsmuis

  Voortreffelijk , alle gerechten smaakvol en met liefde gemaakt . Enthousiaste bediening met hart voor hun bedrijf.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  11 november 2017
 • De Loohoeve
  8.3

  ...Alphons Van noort

  Wij hebben een 5 gangen diner gedaan mooie gerechten met veel smaak tussendoor ook nog kaas gedaan met een goede uitleg over de verschillende soorten kaas de bijpassende wijn was uitstekend
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 november 2017
 • De Loohoeve
  9

  Erik en Miranda Poliste

  Wij zijn hier nu meerdere keren geweest en telkens weten ze ons opnieuw te verrassen met prachtige gerechten die een lust voor de smaakpapillen en voor het oog zijn. De bijpassende wijnen waren uitstekend gekozen en brachten het geheel in balans. De sfeer en service zijn zeer goed waardoor wij een ontspannende en heerlijke avond hebben gehad. Dit was zeker niet onze laatse keer bij de Loohoeve.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 oktober 2017
  Bewerkt
 • De Loohoeve
  8.8

  Geert Jan Pottjewijd

  Meer dan uitstekend gegeten met prima service. De achtergrondmuziek kan, wat mij betreft, in zo\'n restaurant geheel achterwege blijven.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 oktober 2017
 • De Loohoeve
  9.5

  B De Boer

  Heerlijke amuses en brood vooraf, verrassende smaken. De kaastrolley is voortreffelijk. We komen zeker weer terug
  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 oktober 2017
 • De Loohoeve
  8.8

  Trts

  Jammer dat voor platwater 8 euro wordt berekend; de wijn is ook relatief duur t.w. 8 euro voor een miniglaasje.
  9
  Eten
  10
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 oktober 2017
 • De Loohoeve
  9.5

  Jan Veldhuis

  Strak en toch zwierig. Enorm gastvrij en vriendelijk. Het was een heerlijke belevenis.
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 september 2017
Pagina 1 of 16
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer