FG Restaurant**

Twee Michelinsterren ervaring: ALL-IN 5-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 135.00 € 193.00Te reserveren t/m 30 juni 2018
Originele prijs € 193.00
Korting 31%
Je voordeel € 58.00

Fanatiek Genieten op tweesterrenniveau van een ALL-IN 5-gangenmenu voor slechts € 135,-


Met FG Restaurant (2 Michelinsterren) behoort de Rotterdamse patron cuisinier François Geurds in de gastronomie tot de absolute top. Geen chef zo vergevorderd op gebied van smaak als hij. Zijn heldere Bloody Mary smaakt meer naar tomaat dan een rijpe San Marzano.


FG Restaurant kent geen grenzen of kledingvoorschriften. De ultieme eetbeleving is niet gebonden aan een dress code, is de stellige overtuiging van deze Food Guru.


Op het bord is hem echter niets (te) gek. De gerechten die je met liefde krijgt voorgeschoteld, dagen je uit en zullen je met zekerheid inspireren. De onverhoedse verrassing zit ‘m in elke gang. FG staat (garant) voor Fanatiek Genieten.


Grijp deze kans! Ervaar de goddelijke gerechten tegen een zacht prijsje, en boek snel een tafel voor slechts € 135,-!



  • Te reserveren t/m 30 juni 2018

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

  • Het arrangement bestaat uit: een 5-gangenmenu, vijf begeleidende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Katshoek 37
3032 AE Rotterdam
Nederland
8.9 10 1 Zeer goed
9.1
Eten
8.8
Service
8.6
Sfeer
9
Gastvrijheid
  • FG Restaurant**
    10

    Sander van Nieuwenhuijzen

    Heerlijk gegeten met verassende smaken
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2018
  • FG Restaurant**
    9

    Martin Huijnink

    Verrassend om hier te eten. Leuke sfeer, goed personeel en een aparte eet sensatie waarbij je als klnt mee wordt genomen in de beleving!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2018
  • FG Restaurant**
    10

    P de Haan

    Een belevenis!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2018
  • FG Restaurant**
    9

    William Janssen

    In een woord geweldig, de hele avond was een groot feest.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    27 april 2018
  • FG Restaurant**
    9.5

    Antoinette

    Wat een geweldig restaurant. Mooi ingericht, zeer comfortabele fauteuils, prettige verlichting. We werden zeer vriendelijk ontvangen. We hadden een all-inclusive vijfgangenmenu. We mochten zelf een mes uit de collectie van de chef uitkiezen en een selectie uit bijzondere pepers en zout maken. De drie amuses beloofden veel goeds. De vijf gangen met bijpassende wijnen waren fantastisch, we hebben echt genoten. Nooit eerder meegemaakt: bij vertrek kregen we nog een kleine goodiebag mee.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 april 2018
  • FG Restaurant**
    9.8

    Roderick

    Geweldige ervaring met heerlijk eten en een fantastische bediening en sfeer.
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 maart 2018
  • FG Restaurant**
    10

    Maarten van der Linden

    Wij zijn vriendelijk ontvangen in het restaurant. Het personeel was voorkomend, professioneel en vriendelijk. Het eten had verrassende combinaties en was heel smakelijk.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    15 maart 2018
  • FG Restaurant**
    9

    Jeroen

    Gisteren met mijn vrouw gegeten bij FG Restaurant. Wat een fijne bediening, mooi restaurant, ongedwongen sfeer en vooral heerlijk eten. Goed uitleg waarom gekozen is voor bepaalde wijnen. Bediening heeft veel kennis over de gebruikte producten. Zeker een aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 maart 2018
  • FG Restaurant**
    8.8

    Ineke

    Wij hebben heerlijk gegeten, vijfgangen diner inclusief, drank, water, drie amuses, en friandises. Alles even verfijnd, complex en avontuurlijk samengesteld en prachtig opgediend. De meeste gerechten waren een bouquet van verrassende smaakcombinaties en mondtexturen. Een bijpassend wijnarrangement leverde mooie wijnen, maar vanwege de complexiteit van de gerechten, leverde dit niet altijd de gewenste versterking van smaken op. De niet-alcoholische coctails waren verrassend en pasten goed bij het eten. De bediening was attent, vriendelijk, deskundig. Er wordt goed rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Ik vond het een bijzondere ervaring, de hoge prijs waard.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 februari 2018
  • FG Restaurant**
    10

    Sirpa van der Heijden

    There was very international crowd for an Tuesday evening, service was very attentive with lot of attention for allergy information given in advance. Pepper and salt selections were cool to start with. Amuses were tasty and actual dishes were amazing. Speed of the service was a bit too fast for me up to the main dish. Present to take home was great touch as well. Evening was perfect celebration of food and matching drinks.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 februari 2018
  • FG Restaurant**
    8.8

    Foodie

    Top avond gehad! Eten was lekker, service was goed!
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 februari 2018
  • FG Restaurant**
    8.8

    Ron

    Alles was gewoon erg lekker en de service was ook super! Het enige wat ik wel echt slecht vond, was de hoeveelheid tafeltjes die er staan. Er zijn in de kleine ruimte zoveel tafeltjes neergezet, dat je het gevoel hebt dat je in een gewoon regulier restaurant zit en zeker niet in een sterren-restaurant. We zaten met onze 2-persoonstafel bijna tegen de tafels van onze buren aan. Doordat er zo weinig ruimte is, loop het bedienend personeel ook constant tegen je stoel aan en dat is echt heel vervelend bij een draaistoel. Je krijgt dus constant een draai aan je stoel. Als ze het dus helemaal af willen maken bij FG, moeten ze de tafels en de gasten meer ruimte geven om te kunnen eten. Dan zijn die sterren echt helemaal terecht, maar nu zit er voor mij nog een klein \"maartje\" aan.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 februari 2018
  • FG Restaurant**
    10

    Sander

    De echt FG beleving gehad. Was erg leuk en zeer aan te raden voor een ieder.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    4 februari 2018
  • FG Restaurant**
    9

    Rob Zoeteweij

    Geluncht: 5 gangen en 3 amuses. Geweldige smaakbeleving in de gegeten gerechten. Mooie opmaak, aparte combinaties; heel verrassend en lekker! Mooie bijpassende wijnen. Eén missertje: de griet had iets te lang op de gril gelegen en daardoor teveeel grilsmaak en te droog. Daardoor overall geen 10 maar een 9+. Leuke, ongedwongen sfeer in het restaurant, verlichting iets kil. Gastvrijheid prima. Bediening in aanvang ook, maar aan het eind van de middag iets minder attent vanwege aandacht aan avondopstelling. Per saldo: een aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 februari 2018
  • FG Restaurant**
    10

    Maurits Wijntje

    Echt fantastisch gegeten! Ik was zeer onder de indruk van de gehele belevenis. Het kiezen van het zout, peper en messen is iets klein, maar voegt mijns inziens veel toe. Het is uniek. Daarnaast klopt de wijn-spijs combinatie precies. Mijn vrouw en ik zullen vaker komen.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    1 februari 2018
Pagina 1 of 16
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer