FG Restaurant**

Twee Michelinsterren ervaring: ALL-IN 5-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 135.00 € 193.00Te reserveren t/m 26 april 2018
Originele prijs € 193.00
Korting 31%
Je voordeel € 58.00

Fanatiek Genieten op tweesterrenniveau van een ALL-IN 5-gangenmenu voor slechts € 135,-


Met FG Restaurant (2 Michelinsterren) behoort de Rotterdamse patron cuisinier François Geurds in de gastronomie tot de absolute top. Geen chef zo vergevorderd op gebied van smaak als hij. Zijn heldere Bloody Mary smaakt meer naar tomaat dan een rijpe San Marzano.


FG Restaurant kent geen grenzen of kledingvoorschriften. De ultieme eetbeleving is niet gebonden aan een dress code, is de stellige overtuiging van deze Food Guru.


Op het bord is hem echter niets (te) gek. De gerechten die je met liefde krijgt voorgeschoteld, dagen je uit en zullen je met zekerheid inspireren. De onverhoedse verrassing zit ‘m in elke gang. FG staat (garant) voor Fanatiek Genieten.


Grijp deze kans! Ervaar de goddelijke gerechten tegen een zacht prijsje, en boek snel een tafel voor slechts € 135,-!



  • Te reserveren t/m 26 april 2018

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

  • Het arrangement bestaat uit: een 5-gangenmenu, vijf begeleidende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Katshoek 37
3032 AE Rotterdam
Nederland
  • FG Restaurant**
    8.8

    Foodie

    Top avond gehad! Eten was lekker, service was goed!
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 februari 2018
  • FG Restaurant**
    8.8

    Ron

    Alles was gewoon erg lekker en de service was ook super! Het enige wat ik wel echt slecht vond, was de hoeveelheid tafeltjes die er staan. Er zijn in de kleine ruimte zoveel tafeltjes neergezet, dat je het gevoel hebt dat je in een gewoon regulier restaurant zit en zeker niet in een sterren-restaurant. We zaten met onze 2-persoonstafel bijna tegen de tafels van onze buren aan. Doordat er zo weinig ruimte is, loop het bedienend personeel ook constant tegen je stoel aan en dat is echt heel vervelend bij een draaistoel. Je krijgt dus constant een draai aan je stoel. Als ze het dus helemaal af willen maken bij FG, moeten ze de tafels en de gasten meer ruimte geven om te kunnen eten. Dan zijn die sterren echt helemaal terecht, maar nu zit er voor mij nog een klein \"maartje\" aan.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 februari 2018
  • FG Restaurant**
    10

    Sander

    De echt FG beleving gehad. Was erg leuk en zeer aan te raden voor een ieder.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    4 februari 2018
  • FG Restaurant**
    9

    Rob Zoeteweij

    Geluncht: 5 gangen en 3 amuses. Geweldige smaakbeleving in de gegeten gerechten. Mooie opmaak, aparte combinaties; heel verrassend en lekker! Mooie bijpassende wijnen. Eén missertje: de griet had iets te lang op de gril gelegen en daardoor teveeel grilsmaak en te droog. Daardoor overall geen 10 maar een 9+. Leuke, ongedwongen sfeer in het restaurant, verlichting iets kil. Gastvrijheid prima. Bediening in aanvang ook, maar aan het eind van de middag iets minder attent vanwege aandacht aan avondopstelling. Per saldo: een aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 februari 2018
  • FG Restaurant**
    10

    Maurits Wijntje

    Echt fantastisch gegeten! Ik was zeer onder de indruk van de gehele belevenis. Het kiezen van het zout, peper en messen is iets klein, maar voegt mijns inziens veel toe. Het is uniek. Daarnaast klopt de wijn-spijs combinatie precies. Mijn vrouw en ik zullen vaker komen.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    1 februari 2018
  • FG Restaurant**
    8.8

    Marjan

    Goed eten. Prettige bediening.
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 december 2017
  • FG Restaurant**
    4.8

    K poiesz

    Afgelopen donderdag 14 december hebben wij geluncht bij FG restaurant te Rotterdam Het was een afknapper. Bij binnenkomst moesten wij tot 3 maal toe doorgeven dat wij via Heerlijk hadden gereserveerd. 2 maal aan tafel waardoor mensen om ons heen dit konden horen. Dat was niet leuk. Tijdens de lunch die duidelijk anders was dan de gasten welke bij FG de 5 gangen lunch hadden besteld. waren de 2e en 4 en 5e gerecht duidelijk anders. Het hoogtepunt was het 4e gerecht Er was opgediend voor ossenhaas en de wijn was stevig met name geschikt voor het hoofdgerecht werd ons medegedeeld. Iedereen had de ossenhaas ontvangen en wij kregen piepkuiken met wat puree en een bewerkte wortel. Bij navraag gaf de bediening aan of wij ander bestek wilde. De sommelier vertelde dat de wijn ook lekker was bij het piepkuiken gerecht. Ook het dessert was beneden alle peil. Het is op zich helemaal niet zo vreemd wanneer je via een actie bij een sterren restaurant kan gaan eten voor een lage prijs je ook minder goede gerechten krijgt. Bij heerlijk verwacht je dit niet. Jullie worden aangeprezen door top zaken en geven ook aan dat je het menu v/d chef krijgt. Nu is dit bij FG duidelijk niet het geval. Voorheen zijn wij verschillende keren bij Ivy\"s geweest en dit was sensationeel. Jammer dat deze kater de verjaardag van mijn vrouw toch negatief heeft beïnvloed. Mvg. Karel Poiesz
    4
    Eten
    4
    Service
    7
    Sfeer
    4
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 december 2017
  • FG Restaurant**
    9.3

    Eric Wolff

    In jaren niet zo lekker gegeten, prima bediening in goede sfeer
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 december 2017
  • FG Restaurant**
    7.8

    Misleidend

    Heerlijk.nl doet vermoeden alsof het een aanbieding is. Er staat duidelijk van 193,- voor 135,- per persoon. Het menu wat geserveerd wordt is anders dan het \"echte\" vijfgangen menu (geen kaviaar, geen kobe beef, etc). Ik raad dan ook aan niet via heerlijk.nl hier te gaan eten maar gewoon te reserveren en het gewone menu te nemen in plaats van dit uitgeklede menu, wat wij als zeer teleurstellend hebben ervaren. Voor ons geen reserveringen meer via heerlijk.nl. Het restaurant is mooi aangekleed, het personeel liet wat steekjes vallen. Het eten viel tegen, mooi opgemaakte borden worden tot soep omgetoverd door er aan tafel een lading saus overheen te gooien. Al met al goed, maar ook teleurstellend....
    8
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 november 2017
  • FG Restaurant**
    9

    Marilieke Elings

    We hebben een fantastische middag gehad bij FG restaurant. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik raad dit restaurant zeker aan!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    6 november 2017
  • FG Restaurant**
    8

    Lorraine

    Hartstikke mooi restaurant voor een lunch, de prijs vanuit heerlijk en rechtstreeks scheelt niet veel maar 2,50 dat was wel teleurstellend. Aanrader is om toch het all incl te nemen, 9,50 voor een kop koffie en 12,00 voor een thee vind ik net iets te prijzig. Leuk om te zien maar ikzelf zou niet meer terug gaan, decoratie was wel geweldig van het restaurant. Leuke middag gehad.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    6 november 2017
  • FG Restaurant**
    8

    Peter Prins

    Heerlijk gegeten. Leuke ervaring in zo’n 2 sterren restaurant. Erg veel wisselende bediening aan de tafel. Niet allemaal helemaal terzake kundig. Één ober zelfs arrogant. Leuke aanbieding. Uiteindelijk toch nog behoorlijk wat geld uitgegeven.
    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    6 november 2017
  • FG Restaurant**
    6

    Peter Bouman

    Ik vind dat er weinig tot geen aandacht is besteed aan onze tafel. De chef kwam wel geregeld bij een tafeltje achter ons langs en serveren. Dat was waarschijnlijk elite, terwijl wij dan blijkbaar gewone klanten zijn. Bij het serveren werd alles even snel opgedreund, zonder echte passie. Er was onduidelijkheid over het aantal gangen, terwijl we wel twee extra\'s hadden besteld. Maar één bleek samen gevoegd met een gang. Bij een andere gang werd de bijpassende wijn niet uitgelegd. De koffie duurde een kwartier, friandises stonden wel op tafel. Het koffie apparaat bleek storing te hebben gehad. Werd ons niet even ingeseind dat het wat langer duurde. Toen de koffie kwam ook geen excuus daarvoor. Ook werd er geen suiker en melk op tafel geserveerd bij de koffie. Van een tweesterren restaurant verwacht ik meer. Rekening van € 265 voor twee personen was tenslotte wel van twee sterren niveau.
    8
    Eten
    5
    Service
    6
    Sfeer
    5
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    3 november 2017
  • FG Restaurant**
    9.3

    Jacqueline Van den Berg

    Heerlijk gelunched! Werkelijk bijzonder. Verrassende smaken. Het lekkerste stukje vlees ooit gegeten. Leuk aangeklede gerechtjes. Precies goed. De stoelen waren mooi maar voor mijn tafelgenoot en mij te laag en de gesprekken onderling waren wat lastig ivm de accoustiek. Maar het is een aanrader op bijna een verborgen plek in Rotterdam.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    2 november 2017
  • FG Restaurant**
    9.3

    Watervlug

    Zeer goed gegeten. Zeer verrassende gerechten mooi vormgegeven en opgediend.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    2 november 2017
Pagina 1 of 16
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer