De Zwaan*

Ultieme Michelin-ervaring tijdens een 6-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 55.00 € 95.00Te reserveren t/m 19 juli 2018
Originele prijs € 95.00
Korting 42%
Je voordeel € 40.00

Geniet van een uitzonderlijk 6-gangendiner voor slechts € 55,- per persoon!


Het gerenommeerde restaurant De Zwaan in Etten-Leur (nabij Breda) is ruim 20 jaar in het bezit van een Michelinster. Een bijzondere prestatie van het restaurant dat jaar in jaar uit haar kwaliteit zeer hoog weet te houden. Je vindt het restaurant aan de gezellige markt van Etten-Leur, gevestigd in een prachtig 17e eeuws trapgevelpand. De Zwaan is stijlvol ingericht en aan de muur vind je een bijzondere verzameling aan kunst. Een interessante mengelmoes van werken uit de Haagse school en diverse hedendaagse meesters.


Eigenaar Roland Peijnenburg en zijn team werken iedere dag met veel ambitie en plezier aan spannende nieuwe combinaties. Want hoewel de basis van zowel de keuken als het restaurant klassiek is, wordt dagelijks naar vernieuwing gestreefd. De keuken staat onder leiding van topchef Carlo Chantrel. Hij wordt gezien als één van de beste chefs van West-Brabant. Wijnliefhebbers kunnen tot slot hun geluk niet op, want de wijnkelder is gevuld met ruim 15.000 flessen uit Frankrijk en de 'Nieuwe Wereld'. Laat je adviseren door de sommelier voor de ultieme wijn-spijs combinaties.


Ervaar het zelf en geniet van een sterdiner van zes gangen voor slechts € 55,- per persoon!



  • Te reserveren t/m 19 juli 2018

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reserveren via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Markt 7
4875CB Etten-Leur
Nederland

8.7 10 1 Zeer goed
8.8
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
  • De Zwaan*
    10

    Frans Serckx

    Zeer lekker eten en bijpassende wijnen; goede vriendelijke bediening; mooi interieur.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 juni 2018
  • De Zwaan*
    9.3

    Caroline Weemaes

    Kwaliteit zeer hoog, prettige sfeer
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 juni 2018
  • De Zwaan*
    8.5

    AT

    De vier gangen waren lekker en verfijnd. Eerste gerecht was niet alleen lekker, maar mooi om te zien en ruikte lekker. Mooi sfeer, vriendelijke bediening en heel gsstvrij.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 juni 2018
  • De Zwaan*
    8.8

    Johan Huijbregtse

    Ontspannen sfeer ! Goede bijpassende wijnen Vriendelijk personeel
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2018
  • De Zwaan*
    9.8

    Eric

    Met aantal collegae geweldig geluncht. Perfecte kwaliteit met heerlijke smaakcombinaties. Afgemaakt met zeer vriendelijke en professionele bediening. Top!
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 juni 2018
  • De Zwaan*
    8.8

    Johan Ruijzing

    We hebben heel lekker gegeten in een stijlvol restaurant met zeer vriendelijke bediening.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    29 mei 2018
  • De Zwaan*
    8

    Chris Blijleven

    Goed samengesteld menu
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    27 mei 2018
  • De Zwaan*
    7.5

    Marian Visser

    Vond het niet zo gezellig.Hou niet van grote spiegels en schilderijen die de overhand hebben
    8
    Eten
    9
    Service
    5
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    24 mei 2018
  • De Zwaan*
    8

    Joop Pinckaers

    Aangename sfeer en uitstekende keuken
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    24 mei 2018
  • De Zwaan*
    7

    Ton van de Grampel

    Het was een 4 gangen diner aangevuld met 1 extra \"gang\". Het was best smakelijk maar het waren wel kleine hapjes die de trek niet konden stillen te meer daar de tijd tussen de gangen erg groot was (gemiddeld een uur). Dat duurt te lang, we kwamen om 19.00 uur maar we moesten tot 22.30 uur wachten vóór het hoofdgerecht, na enig aandringen, werd opgediend. De wijn, à € 9,00 per glas werd zuinig ingeschonken en daar werden we niet vrolijk van, voor €9,00 per glas mag je wel wat meer verwachten. Helaas moeten we concluderen dat we dit arrangement niet aan anderen kunnen aanbevelen, hoe spijtig ook. We hopen nog een nadere reactie te mogen ontvangen.
    7
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    22 mei 2018
  • De Zwaan*
    9.8

    Y de Rijcke

    Heerlijk, super service!! Het was wat aan de prijs maar heb daarentegen nog nooit zo lekker gegeten! Iedereen aan te raden!
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 mei 2018
  • De Zwaan*
    9

    Ingrid Schoenmakers

    Fijn restaurant met aardige mensen. Eten op niveau zonder sterallures.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    19 mei 2018
  • De Zwaan*
    8.5

    Inge Colenbrander

    Het eten was zeer verrassend en echt TOP! De bediening was vriendelijk en was goed op de hoogte van de diverse gerechten. Er is keurig rekening gehouden met het feit dat ik geen uien lust. Toch altijd jammer dat ze voor een flesje kaarnwater €5 rekenen, terwijl we toch ieder een fles wijn erbij bestelden.
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    6 mei 2018
  • De Zwaan*
    9.5

    Hans Hoogesteger

    Via een Heerlijk arrangement genoten van een voortreffelijke lunch. Echt geweldig eten en door de buitengewoon vriendelijke maar adequate bediening werd het helemaal super. Omdat ook de bijpassende wijnen heerlijk waren hadden wij een top-middag. Alleen jammer dat het vrij stil was. Hier is een volle bak absoluut gerechtvaardigd.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    27 april 2018
  • De Zwaan*
    7.8

    HarLaNL

    Lekker gegeten, 5-gangen menu. Beetje kostbare extraatjes, thee en koffie maar OK...\'t is een sterrenrestaurant dus dan mag dat wel...
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 april 2018
Pagina 1 of 22
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer