De Zwaan*

Ultieme Michelin-ervaring tijdens een 6-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 55.00 € 95.00Te reserveren t/m 19 juli 2018
Originele prijs € 95.00
Korting 42%
Je voordeel € 40.00

Geniet van een uitzonderlijk 6-gangendiner voor slechts € 55,- per persoon!


Het gerenommeerde restaurant De Zwaan in Etten-Leur (nabij Breda) is ruim 20 jaar in het bezit van een Michelinster. Een bijzondere prestatie van het restaurant dat jaar in jaar uit haar kwaliteit zeer hoog weet te houden. Je vindt het restaurant aan de gezellige markt van Etten-Leur, gevestigd in een prachtig 17e eeuws trapgevelpand. De Zwaan is stijlvol ingericht en aan de muur vind je een bijzondere verzameling aan kunst. Een interessante mengelmoes van werken uit de Haagse school en diverse hedendaagse meesters.


Eigenaar Roland Peijnenburg en zijn team werken iedere dag met veel ambitie en plezier aan spannende nieuwe combinaties. Want hoewel de basis van zowel de keuken als het restaurant klassiek is, wordt dagelijks naar vernieuwing gestreefd. De keuken staat onder leiding van topchef Carlo Chantrel. Hij wordt gezien als één van de beste chefs van West-Brabant. Wijnliefhebbers kunnen tot slot hun geluk niet op, want de wijnkelder is gevuld met ruim 15.000 flessen uit Frankrijk en de 'Nieuwe Wereld'. Laat je adviseren door de sommelier voor de ultieme wijn-spijs combinaties.


Ervaar het zelf en geniet van een sterdiner van zes gangen voor slechts € 55,- per persoon!



  • Te reserveren t/m 19 juli 2018

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reserveren via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Markt 7
4875CB Etten-Leur
Nederland

8.7 10 1 Zeer goed
8.8
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
  • De Zwaan*
    7.8

    HarLaNL

    Lekker gegeten, 5-gangen menu. Beetje kostbare extraatjes, thee en koffie maar OK...\'t is een sterrenrestaurant dus dan mag dat wel...
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 april 2018
  • De Zwaan*
    8.8

    PS1985

    Onze 1e keer bij de Zwaan. We komen hier zeker nog een keer terug. Heerlijk gegeten, met een briljant dessert. Professionele en gastvrije bediening.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 april 2018
  • De Zwaan*
    9

    Ad Bink

    6 gangendiner van hoge kwaliteit, waarbij iedere gang een belevenis was.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 april 2018
  • De Zwaan*
    10

    Mireille

    Inspirerende en lekkere gerechten. Interessante en verrassende combinaties van ingrediënten. Heerlijke wijnen en een zeer vriendelijke en kundige bediening.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 april 2018
  • De Zwaan*
    9.3

    S

    Gisteren van een heerlijk(e) 4 gangenlunch genoten: mooie gerechten, zeer smaakvol en een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    31 maart 2018
  • De Zwaan*
    9.5

    Jax

    Eten was uitstekend. Presentatie heel mooi en goed en vriendelijk geserveerd. Mooie passende wijnkeuze bij het diner met goede uitleg. Enige minpuntje vonden wij de achtergrondmuziek (soort 70 en 80er jaren pop). Deze paste niet in het geheel. Koffie na (met/zonder friandises: geen keuze) is wel erg duur met € 8,= /st.
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    26 maart 2018
  • De Zwaan*
    9

    Anita

    Een avond vol goede zorg, heerlijk eten, verstand van alle facetten. Zalig!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    24 maart 2018
  • De Zwaan*
    9

    Rob

    Zoals steeds, prachtig eetmaal (5 gangen, waarvan 3 zeer goed tot zeer, zeer goed; andere twee op niveau). Leuke smaakcombinaties en prima wijnkeuzes (waarvan ééntje iets minder - onze mening !?). Conclusie: ganse avond zeer goed genoten; vriendelijk en professioneel bediend en begeleid. En een schappelijke (vakmanschap heeft zijn prijs !) rekening betaald. Meer moet dat echt niet zijn. Doe zo voort !
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    23 november 2017
  • De Zwaan*
    9.8

    RIK

    De maaltijd was fantastisch, het driegangen-menu voldoende voor ons. Bediening was vriendelijk en zeer behulpzaam.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    6 november 2017
  • De Zwaan*
    10

    A.A. Ossenblok

    Een geweldig restaurant met geweldig personeel. Het personeel heeft een hele vriendelijke, persoonlijke benadering. Heel veel enthousiasme! Het eten is verrassend en uiteraard heerlijk! Zeer goede wijncombinaties! Locatie is ideaal. Binnen 50-150 meter ruim voldoende parkeergelegenheid. Het interieur is een combinatie van classic en modern. Men is terecht trots op hun kunstcollectie.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    6 november 2017
  • De Zwaan*
    9.5

    Monique Looijen

    Verfijnd eten, bijzonder gastvrije bediening.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2017
  • De Zwaan*
    10

    Peter van den Nagel

    Echt heerlijk gegeten. Genoten van de uitgesproken smaken. Prima bediening. Je voelt je een gewaardeerde gast.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2017
  • De Zwaan*
    9

    Willy

    Een heerlijk verzorgde avond , met verrassende wijnen .Om de woorden van mijn vriendin te gebruiken , het was iedere euro waard.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2017
  • De Zwaan*
    9.8

    Grote groep

    De bediening was super. Het eten heerlijk. We komen graag nog eens terug
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    3 november 2017
  • De Zwaan*
    8.3

    RLS

    Hier voor het eerst gedineerd tijdens de Heerlijk 10daagse. Zeer correcte ontvangst en we kregen een fijn tafeltje voor 2. De pré-amuses waren veelbelovend alsmede het huisaperitief. De amuse zelf was ook van hoog niveau en het voorgerecht (gepekelde zalm met spicy mango gratiné-ijs en avocado) was erg gedurfd en smaakvol, alsmede de begeleidende wijn (houtgelagerde Semillon van Fleur du Cap). Zowel hoofdgerecht (rundersukade) als dessert (taartje van vlierbloesem met rode biet) waren ook zeer smaakvol, al gebiedt de eerlijkheid mij te vermelden dat ik vaker een vergelijkbaar niveau ook bij niet-sterrenrestaurants ben tegengekomen. Hoewel we vooraf hadden aangegeven van het wijn arrangement gebruik te willen maken (met alleen een wisseling bij het voorgerecht), is ons tijdens het hoofdgerecht geen rode wijn meer aangeboden. Bij het dessert moesten we er gericht om vragen. Met 4 man zwarte brigade op 8 bezette tafels zou je een betere service mogen verwachten, denk ik. Ook vond ik het wat opvallend dat de eigenaar bij nagenoeg iedereen een praatje kwam maken aan tafel, maar ons oversloeg. Dergelijke zaken kunnen het verschil maken in je echt welkom voelen. Tevens vond ik het wat flauw dat 2 karafjes kraanwater à 5 euro per stuk in rekening werden gebracht. Het decor was zeker aangenaam, rustig en ons beviel de indirecte, warme verlichting absoluut. We willen de Zwaan zeker nog eens proberen, maar er zijn wel wat verbeterpuntjes naar onze mening.
    9
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    1 november 2017
    Bewerkt
Pagina 1 of 21
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer