Belangrijke informatie

Beste HEERLIJK gebruiker,

Op zondag 15 maart heeft de regering besloten dat alle restaurants in Nederland sluiten van 15 maart 18:00 tot en met 31 mei. Hierdoor zijn wij in een moeilijke periode beland, zowel persoonlijk als professioneel. Wij denken daarbij aan de gasten, de restaurants, hun teams, de leveranciers, maar natuurlijk vooral de gezondheid van iedereen.

Om de gezondheid van de gasten zo goed mogelijk te waarborgen worden de instructies van de regering opgevolgd. Alle beschikbare data tot en met 31 mei is gesloten. Je kunt voor de komende periode dus geen reservering doen via HEERLIJK.nl. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor data na 31 mei.

Bij HEERLIJK.nl weten we ook niet hoe de situatie na 31 mei zal zijn. Als er besloten wordt de sluiting van de horeca in stand te houden, dan zullen ook die reserveringen komen te vervallen. Juist omdat wij een steun willen zijn voor restaurants zal het vooralsnog wel mogelijk zijn een reservering te maken voor na 31 mei.

We werken momenteel nauw samen met de restaurants om deze uitzonderlijke situatie aan te pakken en om hen zo goed mogelijk te ondersteunen.

We houden je uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Zorg ondertussen voor jezelf en dierbaren en raadpleeg regelmatig de
overheidssite gewijd aan COVID-19.

Het HEERLIJK-team

Contactgegevens

HEERLIJK Internet B.V.
Villapark 1
3051 BP Rotterdam
Tel: 010 - 211 00 90
(Bereikbaar op werkdagen van 9:00 - 17:30 uur.)

Email: info@heerlijk.nl