HEERLIJK.nl

Huiskamerrestaurant zorgt voor totaalbeleving
Het Rotterdams Philharmonisch Orkest organiseert sinds november 2020 online concerten. Na een succesvolle eerste digitale reeks slaat het wereldberoemde orkest nu de handen ineen met het Huiskamerrestaurant voor een totaalbeleving in de Nederlandse woonkamers. De muzikanten zorgen voor online topconcerten die je bovendien kunt beluisteren op een moment dat je zelf uitkiest. De Rotterdamse chef Marco Somer van restaurant De Harmonie is verantwoordelijk voor een driegangenmenu (€42,50) of hoofdgerecht (€27,50) met asperges en aardbeien. Ook aan vega(n) liefhebbers is gedacht. Zij kunnen kiezen voor een plantaardig menu (€37,50) of hoofdgerecht (€23,50) van EAT.PEASY. Hiervoor laat de Rotterdamse chef-kok Maaike Stift zich inspireren door de smaken van het voorjaar. Maaike en Marco geven per gerecht bereidingsinstructies middels een overzichtelijke video. Zo sta je er niet alleen voor in de keuken en kan iedereen de gerechten binnen een handomdraai presenteren als een ervaren chef!

Topconcerten van het Rotterdams Philhalmonisch Orkest
Wie een volwaardige avond ‘uit’ bij het Huiskamerrestaurant bestelt, combineert heerlijke gerechten met een concert van absolute wereldklasse. De gerechten en menu’s worden aangeboden inclusief een concert naar keuze. Wil je meer weten over de beschikbare concerten? Lees meer over de concerten via:
Rotterdams Philharmonisch Orkest.
Topwijnen
Vins de Gilles heeft verrukkelijke wijnen, daar kun je op vertrouwen. Vins de Gilles neemt je graag mee naar de voet van de Pyreneeën tussen de Atlantique en de Méditerranée. Het is het gebied waar Gilles zelf vandaan komt en daarom iedere wijnmaker, iedere terroir, iedere druif, iedere rank kent. Speciaal voor het Huiskamer restaurant heeft Gilles onderstaande wijnen geselecteerd die perfect combineren met de gerechten van Maaike Stift en Marco Somer. Je kunt wijn naar keuze toevoegen aan je bestelling.

Wit - Chateau Saint Martin de la Garrigue, Picpoul de Pinet 2018: € 19,50
Rood - La Vista van Domaine Pouderoux 2018: € 17,50
Wit -Les Sorcières du Clos des Fées blanc 2019: € 28,50
Rood - Domaine Pouderoux, labour de Gres 2017: € 27,50
Deseert - Floc de Gascogne: € 16,50
Lees meer over de wijnen
De menu's
Marco Somer | Harmonie Rotterdam
3-gangenmenu € 42,50
Hoofdgerecht € 27,50
Het concert is inclusief bij afname van een menu of een los hoofdgerecht.
Maaike Stift | Eat Peasy
3-gangenmenu € 37,50
Hoofdgerecht € 23,50
Het concert is inclusief bij afname van een menu of een los hoofdgerecht.
Hoe werkt het?

Bestel een 3-gangenmenu of een hoofdgerecht. Hierna ontvangt je van ons een bevestigingsmail met een promocode. Met deze promocode kan je op de website van Rotterdams Philharmonisch Orkest een gratis ticket bestellen voor één van de volgende online concerten: Dichterbij de Matthäus-Passion, A Musical Easter For You, Valery Gergiev: Schotse symfonie of Lahav Shani: symphonische dansen. Hierna ontvang je een unieke toegangscode waarmee je het online concert kunt bekijken. Je kunt de bestelling kosteloos afhalen op dinsdag en vrijdag in de Doelen/Stadsbrasserie in Rotterdam. Voor € 7,50 brengen wij jouw bestelling aan huis. De bestellingen worden op maandag en donderdagavond geleverd en zijn vier dagen houdbaar in de koeling.

Bezorginstructies

De bestellingen worden op maandag en donderdag tussen 17:00-22:00 uur thuis afgeleverd. Plaats de bestelling na ontvangst in de koelkast. Let op: de bestelling wordt bij de buren afgegeven wanneer de besteller niet thuis is.Bezorgen is uitsluitend mogelijk op maandag en donderdag.
Afhaalinstructies

Afhaal bestellingen voor dinsdag en vrijdag kosteloos opgehaald worden tussen 10:00-16:00 uur in de Doelen/Stadsbrasserie. De bestelling staat dan op naam klaar.Afhalen is uitsluitend mogelijk op dinsdag en vrijdag.