10 dagen voordelig uit eten bij recordaantal toprestaurants!

Nieuws overzicht > 10 dagen voordelig uit eten bij recordaantal toprestaurants!

‘Een tartaar van gemarineerde zeebaars met een crème van Parmezaan en vers geschaafde truffel’ of ‘Gekonfijte buikspek met sesam, in zijn geheel gerookt aan tafel’. Mmmm, dat klinkt als een traktatie waarvan het water je in de mond loopt. Maar ook de vegetariërs onder ons kunnen zichzelf méér dan lekker laten verwennen tijdens de 12e editie van de HEERLIJK10Daagse van 27 oktober t/m 5 november.

Blij gasten, blije chefs
Nederland kan weer 10 dagen lang een voordeliger vorkje prikken bij de beste restaurants. Een 3-gangendiner kost slechts € 27,50 en een 3-gangenlunch maar € 22,50. Per Michelinster wordt € 10,- extra gerekend. De witte en zwarte brigade doen hun uiterste om de gasten zo goed mogelijk te verwennen. Dat dit niet onopgemerkt blijft, blijkt uit de zeer hoge waardering van de duizenden reviews van vorige edities met een 8,6 gemiddeld.

34% meer restaurants
De HEERLIJK10Daagse is populair. Deze 12e editie heeft nog nooit zoveel restaurant aanmeldingen gekend. ‘’Door de korte looptijd van de actie (10 dagen) willen de restaurants massaal meedoen’’, aldus Arthur Bassant directeur van HEERLIJK.nl. Je kunt onder meer terecht bij restaurants als ’t Nonnetje** (Harderwijk), De Jonge Dikkert (Amstelveen), Parkheuvel** (Rotterdam), ’t Amsterdammertje* (Loenen a/d Vecht), De Fuik (Aalst), HanTing Cuisine* (Den Haag), De Rozario (Helmond), Katseveer* (Wilhelminadorp),’t Havenmantsje (Harlingen), Central Park by Ron Blaauw (Voorburg) en La Provence* (Driebergen-Rijsenburg).

Reserveren kan via  www.heerlijk.nl/10daagse.

Beeld: La Provence* (Driebergen-Rijsenburg) - deelnemer HEERLIJK10Daagse

Donderdag 12 oktober 2017 - Bron: HEERLIJK.nl