62 sollicitanten voor nieuwe “The Nacho Bar” in Tilburg

Nieuws overzicht > 62 sollicitanten voor nieuwe “The Nacho Bar” in Tilburg

De nieuwe Nacho Bar in Tilburg zit momenteel in een luxepositie. Ze kregen maar liefst 62 sollicitaties binnen. Ondernemer Charles Veerkamp verkeerde in de luxe positie dat hij mensen moest afwijzen. 

het bedrijf legt de focus op een lage personeelsinzet. Ze openen vrijdag 22 april de deuren. Met 120 couverts heeft Veerkamp op de vloer slechts zes medewerkers nodig. 

The Nacho bar heeft geen volwaardige keuken. Een volwaardige keuken heeft The Nacho Bar niet. Charles Veerkamp: ‘We kunnen af met twee ovens die bediend worden door één persoon. Ook de bar (13 meter) kan gedraaid worden door één personeelslid. En dan heb je nog de wijklopers.’

 

Charles Veerkamp is een ervaren en creatieve horecaondernemer. Hij runt ook Restaurant Charlie in Schaijk en het naastgelegen vakantiepark.

Tijdens de coronacrisis wist Veerkamp middels een samenwerking met Dunkin’ een groot deel van het team aan het werk te houden.

The Nacho Bar voor franchise

Met The Nacho Bar heeft Veerkamp grote plannen. ‘Natuurlijk eerst de locatie in Tilburg goed neerzetten. Als het concept stabiel draait, wil Veerkamp het verder uitrollen naar andere studentensteden in Nederland. ‘We denken aan 15 tot 20 vestigingen en willen op den duur ook gaan franchisen.’

Maandag 25 april 2022 - Bron: