Culinaire liefhebbers kunnen 10 dagen volledig los

Nieuws overzicht > Culinaire liefhebbers kunnen 10 dagen volledig los

De portemonnee laat het niet toe. De oppas kan net die avond niet. Zelfs met een hele goede smoes is het onmogelijk onder die belangrijke vergadering uit te komen. Ben je onbezet zul je net zien dat je uitgerekend op die dag snipverkouden bent. Alle bezwaren om eens uitgebreid te tafelen op topniveau vervallen tijdens de 16e editie van de HEERLIJK10Daagse, van 25 oktober t/m 3 november verspreid over het hele land. 

Uit eten voor een prikkie
HEERLIJK10Daagse, de tweejaarlijkse succesformule van HEERLIJK.nl, is zeven jaar geleden in het leven geroepen om bourgondisch Nederland kennis te laten maken met de topgastronomie van ons land tegen een interessante prijs. Van 25 oktober t/m 3 november lunch je voor € 23,50 en dineer je voor € 28,50 euro prinsHEERLIJK in de beste restaurants op Hollands grondgebied. Voor € 10,- extra eet je zelfs op sterniveau, voor € 20,- extra op tweesterrenniveau. 

Garantie voor kwaliteit
Gasten hoeven zich geen zorgen te maken dat de kwaliteit van de driegangenmenu’s wordt aangepast en/of dat de service aanzienlijk anders zal zijn deze tien dagen. Voor beduidend minder geld lunch of dineer je tijdens de HEERLIJK10Daagse gewoon op hetzelfde hoge niveau als de rest van het jaar. 

Reserveren bij de top
Gasten kunnen gedurende de tien dagen terecht bij verschillende toppers door heel het land, zoals: Parkheuvel** (Rotterdam), The Knott (Den Haag), Fidele (Drachten), ‘t Amsterdammertje* (Loenen a/d Vecht), Kruydt (Delft), Chocolat (Breda), Bridges* (Amsterdam), Central Park (Voorburg), Merlot (Amersfoort), Joelia* (Rotterdam), Brasserie Bakboord (Almere), De Kromme Watergang** (Hoofdplaat) en AIM (Loosdrecht).

Vanaf 4 oktober kan gereserveerd worden voor de HEERLIJK10Daagse via www.heerlijk.nl/10daagse. Het volledige aanbod restaurants is terug te vinden op dezelfde website. 

Vrijdag 4 oktober 2019 - Bron: HEERLIJK.nl