Harbour Club Amsterdam Zuid vervangt Brasserie Bodon La Grande Brasserie

Nieuws overzicht > Harbour Club Amsterdam Zuid vervangt Brasserie Bodon La Grande Brasserie

The Harbour Club Amsterdam Zuid zal begin 2020 heropenen in de ruimte waar nu Bodon te vinden is. The Harbour Club, nu ook al gevestigd bij het Apollo, zal open blijven tot de ruimte waar Bodon zat gereed is.

Na een grondige verbouwing opende Bodon met bijbehorende Living Room  eind september 2017 haar deuren. De Living Room zal volgend jaar blijven bestaan met de toevoeging ‘By Bodon’. Hier kunnen gasten straks nog wel terecht voor een diner, maar met een kleiner en eenvoudiger menu dan Bodon serveert.

Dat The Harbour Club op het moment niet over de juiste vergunningen beschikt op de huidige locatie heeft niet de doorslag gegeven voor deze beslissing. Wel is het proces hierdoor versneld. De beslissing is door het lokale management gemaakt vanwege de commerciële strategie van het hotel. Zo is te lezen op MissetHoreca.

21 december zal Bodon de laatste keer haar gasten bedienen. De medewerkers van de brasserie hebben allen een nieuwe functie aangeboden gekregen. In november is het team van de brasserie ingelicht.  “Het nieuws kwam voor hen binnen als donderslag bij heldere hemel”, aldus Misset Horeca.

Dinsdag 17 december 2019 - Bron: Misset Horeca