Heerlijk 4 Japan

Nieuws overzicht > Heerlijk 4 Japan

Na de verschrikkelijke ramp in Japan, dat werd getroffen door een zeer krachtige aardbeving en tsunami, ligt het aantal doden inmiddels rond de 2.000 en loopt nog steeds op. Verwacht wordt dat dit aantal in Japan zal oplopen tot 10.000. Het zal jaren duren voordat Japan weer helemaal is opgebouwd.


Nadat het aangrijpende nieuws over Japan ons bereikte besloten wij hier direct onze hulp aan te willen verlenen. Zo zijn wij op het idee gekomen om te gaan dineren 4 Japan. Als u via ons dineert bij één van de deelnemende restaurants gaat de opbrengst van uw diner naar Japan. Zo dragen wij ook ons steentje bij om Japan te helpen met de wederopbouw van hun getroffen land na de aardbeving en tsunami. Inmiddels hebben verschillende restaurants erg enthousiast gereageerd op het idee. Zo zijn de Saffraan, de Kromme Watergang, Tante Koosje, Niven, Biggo en Basiliek bereid om hun medewerking te verlenen 4 Japan.


Wij zijn druk bezig met het realiseren van deze actie. Hou onze website en @HeerlijkNL twitter dus goed in de gaten voor het laatste nieuws over de 4 Japan actie.

Dinsdag 15 maart 2011 - Bron: HEERLIJK