HEERLIJKe delicatessenzaak geopend in Westmaas: David’s Deli

Nieuws overzicht > HEERLIJKe delicatessenzaak geopend in Westmaas: David’s Deli

De Rotterdamse horecaondernemer David van Steenderen, eigenaar en sommelier van restaurant Vineum grijpt tijdens deze tweede lockdown zijn kans en opent een hoogstaande delicatessenzaak in Westmaas, David’s Deli. 

De Horecaondernemer, met een aannemelijke passie voor kwaliteit en ingrediënten, trekt de stoute schoenen aan en opent deze culinaire hotspot in het pand van de voormalige keurslager Viergever. Bij David’s Deli kun je terecht voor alle hoogstaande delicatessen. Denk hierbij aan vers vlees & verse vis, maar ook Kazen, noten en verse maaltijden kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Het assortiment van David’s Deli brengt alle werelden samen en een kleine (maar kwalitatief hoogstaande) selectie wijnen maakt dit assortiment compleet. David is namelijk uitgeroepen tot Sommelier van het jaar in 2018. Daarnaast is hij in hetzelfde jaar samen met zijn team de winnaar van het Nederlands Kampioenschap Blind wijn proeven.

Met zijn ervaring en gastvrijheid krijg je de ultieme beleving tijdens een bezoekje. Of je nu opzoek bent naar een hapje voor bij de borrel, een afhaalmaaltijd óf verse producten. David’s Deli heeft het allemaal!

De Deli is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en staat al vanaf 27 november klaar om iedereen te voorzien van alle benodigheden voor deze decembermaand en daarna.

Dinsdag 8 december 2020 - Bron: Persbericht Davids Deli