Het everything you need is Chickslovefood-kookboek

Nieuws overzicht > Het everything you need is Chickslovefood-kookboek

Nina en Elise, van het populaire kookduo Chickslovefood, komen eind november met hun tiende kookboek, Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Deze dubbeldikke, interactieve uitgave is niet alleen de kroon op het werk na een serie bestsellers, maar ook de kers op de taart na tien jaar samen ondernemen.

Elise Gruppen-Schouwerwou en Nina de Bruijn hebben voor deze tiende editie uitgepakt; een dubbeldik Chickslovefood-boek, van maar liefst 288 pagina’s (!), met daarin álles wat je nodig hebt om stressvrij in de keuken te staan, op welk moment dan ook. Van makkelijke ontbijtjes tot verjaardagshapjes en van avondeten met maar vijf ingrediënten (5 or less) tot basisrecepten voor bijvoorbeeld een zelfgemaakte tomatensaus en tagliatelle zonder pastamachine. Maar er is méér, dit boek is doorspekt met QR-codes, die de lezer direct doorlinken verwijzen naar de website van Chickslovefood waarop handige tips, leuke receptvariaties en fijne how to-filmpjes staan. Lekker interactief dus! Als je dit boek hebt, dan ben je er. Dan kun je zorgeloos op welk moment dan ook in de keuken staan.

Nina en Elise werken inmiddels alweer tien jaar samen. Daarom vertellen ze de lezers in een trip down memory lane alles over het opzetten van hun bedrijf, geïllustreerd met de beste anekdotes en leukste foto’s van de afgelopen tien jaar. Want hoe doe je dat, een bedrijf opzetten met je beste vriendin? En naast een online bedrijf ook een goedlopende uitgeverij runnen?

Het everything you need is Chickslovefood-kookboek is verkrijgbaar vanaf 28 november voor € 24,99 via https://chickslovefood.com 

Donderdag 26 november 2020 - Bron: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek