Het leven is weer HEERLIJK met de Star-edition

Nieuws overzicht > Het leven is weer HEERLIJK met de Star-edition

Het leven moet je altijd vieren maar nu, na al die quarantaines, testen en slaapverwekkende meetings op Zoom of Teams, mag daar best een schepje bovenop. En opscheppen zullen we. Niet over onszelf. We laten het doen en wel door de allerbeste chefs van Nederland tijdens de Star-edition van HEERLIJK.NL.

Persberichten worden terecht of onterecht vaak met een korrel zout genomen. Wij peperen echter niemand iets in. Integendeel. In de hele maand september eet je, zonder te overdrijven, via HEERLIJK.NL op het allerhoogste niveau voor een heel aantrekkelijke prijs. Een appeltje ná de dorst zou je het in dit geval kunnen noemen. Want we kunnen gelukkig weer uit eten en dat doen we dan het liefst zo goed mogelijk!

Tijdens de Star-edition van 1 tot en met 30 september kun jij met een overHEERLIJK 5-gangenmenu je culinaire hart ophalen bij toprestaurants als Fred**, Parkheuvel** en Amarone* in Rotterdam, Flicka* in Kerkdriel, ‘t Raedthuys* in Duiven, Mijn Keuken* in Wouw, Wolf Atelier en 212** in Amsterdam en Central Park in Voorburg. En dit is slechts een greep uit de gastronomie die staat te popelen jou te mogen verwennen na de zomer. De volledige lijst met deelnemende restaurants is terug te vinden op HEERLIJK.NL. De restaurants zijn onderverdeeld in drie categorieën: restaurants met 2 Michelinsterren, restaurants met 1 Michelinster en de Rising Stars; restaurants met een Bib Gourmand, 14 of meer punten in de Gault&Millau of in de race voor een Michelinster.

Zonder restricties van onze kant dineer of lunch je al vanaf € 49,95 per persoon bij een Rising Star, voor een tientje meer doe je dat bij een restaurant met 1 Michelinster en voor € 89,95 bij een restaurant dat 2 Michelinsterren draagt. Ga je voor ALL-IN 5-gangenmenu, inclusief een bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee met friandises na afloop, dan betaal je respectievelijk € 84,95, € 104,95 en € 134,95 per persoon. Tafels voor de Star-edition zijn vanaf nu te reserveren via HEERLIJK.NL (www.heerlijk.nl/staredition). Waar ga jij de sterren van de hemel eten?

Woensdag 18 augustus 2021 - Bron: