Het wauw gevoel bij Sense 2.0

Nieuws overzicht > Het wauw gevoel bij Sense 2.0

Na ruim acht jaar op de locatie in de Verwerstraat te ‘s-Hertogenbosch is sterrestaurant Sense verhuist naar de nieuwe locatie aan het Jeroen Boschplein te ‘s-Hertogenbosch. HEERLIJK.nl mocht als één van de eerste een bezoek brengen aan de nieuwe locatie van Chef-kok en eigenaar Dennis Middeldorp.

De nieuwe locatie bestaat niet alleen uit een restaurant maar tevens een hotel met 7 kamers, een bar waar in een ongedwongen sfeer kan worden genoten van een aperitief of cocktail met bijpassende hapjes. Het restaurant is opgedeeld in twee aparte ruimtes ‘Fine Dining’ en Chef’s Kitchen, die in elkaar overlopen met als kloppend hart in het midden de ruim opgezette geheel open keuken.

Waar de oude locatie aan de Verwerstraat erg klein, compact en zoals Middeldorp zelf zegt  ‘knullig aanvoelde’ is de nieuwe locatie zeer ruim en van alle luxe voorzien. Een perfecte plek en ruimte om de eigen signatuur, het spelen met smaken en combineren van simpele maar spannende smaakcombinaties, nog verder te ontwikkelen.

Ontwerper en goede vriend van Middeldorp, Vincent Conradi was verantwoordelijk voor het interieur. Over alles is nagedacht, van licht waar de kleur van verstelbaar is tot een speciaal voor de nieuwe locatie geprint vloerkleed wat perfect past bij alle andere interieur componenten.

Kortom Sense 2.0 is helemaal klaar en geschikt om haar gasten te ontvangen voor de complete “Sense Experience”!


Maandag 20 februari 2017 - Bron: HEERLIJK