Jan Smink opent eigen restaurant met veel lef!

Nieuws overzicht > Jan Smink opent eigen restaurant met veel lef!

In september wordt het voormalig ING-gebouw omgetoverd tot een HEERLIJK restaurant. Smink gaat daar geheel volgens eigen stijl koken. Producten uit de regio, waar hij zelf mee is opgegroeid, krijgen een hoofdrol op het bord. Smink: ‘Het wordt een zaak met veel ‘lef’.

Bocuse d'Or
Jan Smink is o.a. bekend van zijn deelnames aan de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or en als chef-kok van De Librije***. Op 1 mei aanstaande ontvangt Smink de sleutel van het voormalige ING-gebouw in het centrum van Wolvega. Het pand zal ook ingezet worden voor onder andere productontwikkeling en demonstraties.

Gerechten uit 3D-printer
Er wordt een bijzondere beleving voor de gast gecreëerd. De koks gaan centraal in het restaurant zichtbaar aan het werk, er wordt veel aan tafel bereid en de 3D-printer, waarmee Smink al veel bekendheid heeft vergaard, krijgt een prominente plek. Jan Smink  print bijvoorbeeld gefermenteerde boter, kaneel/mascarpone mousse, gehakt, visfarce, geitenkaas, selderijpuree, hazelnootknolpuree, karamel en citrushangop.

Halverwege mei wordt de naam van het restaurant bekend gemaakt en de website gelanceerd. Vanaf dat moment kan jij, in de online agenda, een reservering maken!

Maandag 9 april 2018 - Bron: Misset Horeca