Laatste dag voor Restaurant Lambermon’s Haarlem

Nieuws overzicht > Laatste dag voor Restaurant Lambermon’s Haarlem

Op 29 april draait Restaurant Lambermon’s in Haarlem voor het laatst. SVH meesterkok Michel Lambermon gaat zich volledig toeleggen op zijn brasserie die op de begane grond in hetzelfde pand zit. Chef-kok Jeroen Granneman die door deze wijziging zijn baan verliest, gaat per 1 juni aan de slag bij Parkheuvel in Rotterdam.

‘De brasserie gaat als een raket’, liet Lambermon eerder al weten aan MissetHoreca.nl. ‘Zo goed dat ik de gasten niet naar boven krijg naar mijn restaurant.’


Chapeau Bloemendaal

Granneman (36) kwam 11 maand geleden naar de keuken van Lambermon’s, daarvoor werkte hij vijf jaar bij sterrestaurant Chapeau in Bloemendaal. De koerswijziging van zijn voormalig werkgever kwam voor hem onverwacht. 

‘Het was een grote klap. Ik probeerde een signatuur neer te zetten, maar kan die klus helaas niet afmaken. Voor het restaurant brak een lastige periode aan, de zomer, zonder terras of buitenplaats. Maar ik was er eigenlijk net begonnen. Maar gelukkig is daar weer een nieuwe uitdaging.’
 

Parkheuvel
Granneman doelt op zijn nieuwe betrekking als chef de cuisine bij Parkheuvel** waar hij gaat samenwerken met Erik van Loo. De twee kennen elkaar van de Zwettheul waar ze ruim zeven jaar samenwerkten. ‘Van Loo is mijn kookvader,’ aldus Granneman over zijn nieuwe werkgever. 

Granneman neemt zijn sous-chef, Geert-Jan Groenendijk en zijn chef de partie, Joey Van Teeseling, mee naar Parkheuvel. 

Woensdag 11 mei 2011 - Bron: Misset horeca