Metamorfose voor Fris by Rick May in Haarlem

Nieuws overzicht > Metamorfose voor Fris by Rick May in Haarlem

Restaurant Fris by Rick May in Haarlem heeft een frisse metamorfose ondergaan. Interieurontwerpster Marja Bliek heeft een eigenwijs, eclectisch en uitgebalanceerd ontwerp gekozen voor het restaurant. Het ontwerp sluit naadloos aan op de identiteit van chef-kok en eigenaar Rick May. 22 augustus vond de heropening plaats, de eigenaar noemde het nieuwe restaurant eigenwijs en mysterieus.

Imposante lichtelementen
Één van de grootste blikvangers is het grijs-blauwe plafond met imposante lichtelementen, die het licht in de restaurantzaal als het ware doet stromen. De nieuwe zachte vloer geeft een warm en welkom gevoel en past helemaal bij de nieuwe tafelschikking met een bijpassende spannende kleurstelling.

Kosmopolitische bar
Nog een hoogtepunt is de vernieuwde bar met een kosmopolitisch karakter. Bij binnenkomst trekt de bar meteen de aandacht en geeft een exclusieve kijk in de open keuken. Zo worden de gasten verwelkomd al voordat ze naar de tafel worden begeleid. “Ik vind het zelf heerlijk om eerst in een lounge setting te beginnen, genietend van een aperitief met begeleidende hapjes als opstap voor het avontuur wat aan tafel zich gaat afspelen.’

HEERLIJK genieten
Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe inrichting? Reserveer dan voordelig een tafeltje bij Fris via onze HEERLIJK Aanbieding. Je geniet van een 6-gangendiner incl. bites & amuses voor slechts € 49,- per persoon.

afbeelding: Marleen Dalhuijsen


Dinsdag 4 september 2018 - Bron: HEERLIJK.nl