Nieuw online jasje voor Cucina del Mondo*!

Nieuws overzicht > Nieuw online jasje voor Cucina del Mondo*!

Cucina del Mondo* introduceert nieuwe website!

De vertrouwde website www.cucinadelmondo.nl heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen en maakt gebruik van gebruiksvriendelijke technologie. Een website met meer mogelijkheden en meer ambitie.

Op de nieuwe website is geprobeerd recht te doen aan alles waar Cucina del Mondo voor staat. Het hart van de nieuwe website is de gebruiksvriendelijke navigatie. Klanten kunnen eenvoudig navigeren tussen de verschillende menu’s en achtergrondinformatie van het restaurant. Het ontwerp van de website bevat veel visuals en een promotiefilmpje. Hiermee wordt de focus gelegd op het prikkelen van de zintuigen en een beeld gegeven van de filosofie achter de gerechten. Naast de interactieve beelden, is er een ticketsysteem geïntegreerd waarin de klant zijn reservering kan plaatsen. Agenda-items worden hierdoor ook prominenter onder de aandacht gebracht.

De nieuwe website vervangt de vorige website van Cucina del Mondo op hetzelfde webadres. De vorige website was vooral gericht op de menukaart, de nieuwe website richt zich vooral op de informatiebehoefte van de bezoekers.

Dat Cucina del Mondo altijd bezig is met innovatie blijkt, behalve uit de steeds veranderende menukaart, ook maar weer uit het nieuwe HEERLIJK menu wat zij speciaal voor HEERLIJK gasten hebben bedacht, 5-gangen voor slechts € 49,-. Deze aanbieding loopt als een trein, wacht daarom niet langer en reserveer nu een tafel in dit fantastische restaurant! Klik hier om te reserveren.

Dinsdag 26 juni 2018 - Bron: Cucina del Mondo