Nu ook bij de zuiderburen HEERLIJKe aanbiedingen!

Nieuws overzicht > Nu ook bij de zuiderburen HEERLIJKe aanbiedingen!

Van 1 t/m 30 november lanceert HEERLIJK.be een nieuw gastronomisch concept: De HEERLIJK Maand. Voordeliger uit eten bij een selectie van de beste culinaire adresjes in het land. Elk deelnemend (ster)restaurant geeft een (minimale) korting van 30% op de originele menuprijs. Vanaf dinsdag 10 oktober kan gereserveerd worden.

Culinair platform voor toprestaurants
De HEERLIJK Maand is drempelverlagend voor wie een toprestaurant wil ontdekken en publiek-verruimend voor de deelnemende chefs. Het online platform is dé ontmoetingsplek voor toprestaurants en levensgenieters. “Met de HEERLIJK Maand willen we de consument over de (mogelijke) gastronomische drempel trekken. Grote kortingsites zijn er al, maar niet eerder speelde een partij in op deze niche; Toprestaurants¨ aldus Arthur Bassant, directeur HEERLIJK.be.

Bewezen concept
In Nederland is het al een bewezen en goedlopend concept. Niet iedere dag is er evenveel aanbod. Doordeweeks zijn meer couverts met korting beschikbaar dan bijvoorbeeld op een zaterdag. ¨Wij verkopen de lege plekken van de toprestaurants.¨ aldus Bassant.

Reserveren bij de top
Geïnteresseerde gastronomie-liefhebbers kunnen reserveren via www.heerlijk.be. Aanschuiven kan onder andere bij: Terborght* (Huizingen), Tafel 10 (Ruiselede), Innesto* (Houthalen), Zoethout (Wellen), Vivendum* (Dilsen-Stokkem), Radis Noir (Antwerpen), De Kristalijn* (Genk), Divin (Antwerpen), La Sciara (Keerbergen), Huis de Colvenier (Antwerpen), Le Homard et la Moule (Bredene), Fleurie (Peer), Haute Cookure (Oostmalle), Helsen (Kasterlee), Mangerie 't Cruydt (Hoogstraten) en Cena (Antwerpen).

 

Dinsdag 10 oktober 2017 - Bron: HEERLIJK Maand