Ook bij de zuiderburen gaat de HEERLIJK10Daagse bijna van start

Nieuws overzicht > Ook bij de zuiderburen gaat de HEERLIJK10Daagse bijna van start

 

Antwerpen, 19 mei. Het liefst zouden we elke avond op topniveau willen eten. Een werkgever die te laat is met uitbetaling van het salaris, de elektriciteitsrekening die veel hoger uitpakt dan geraamd, cadeau’s die gekocht moeten worden en zo zijn er nog talloze redenen op te sommen waardoor dit luxe etentje alsmaar op de lange baan wordt geschoven.

Belgische topgastronomie voor een zachter prijsje

Al deze bezwaren vervallen tijdens de HEERLIJK10Daagse, van 9 t/m 18 juni. Tegen een zeer democratische prijs kunnen ‘foodies’ namelijk lunchen voor € 22,50 per persoon en dineren voor € 27,50 per persoon in de beste restaurants van België. Voor € 5,- extra al eten bij een restaurant met 13/14 Gault&Millau punten. Voor € 10,- extra heerlijk lunchen of dineren bij een restaurant met michelinster en/of 15/16 Gault&Millau punten en voor € 20,- extra verwend worden bij een restaurant met twee michelinsterren en/of 17/18 Gault&Millau punten.

Kwaliteit gegarandeerd

De HEERLIJK10Daagse is drempelverlagend voor wie een toprestaurant wil ontdekken en publiek-verruimend voor de deelnemende chefs. Voor minder geld maar op hetzelfde hoge niveau culinair genieten. Tijdens de HEERLIJK10Daagse zetten de deelnemende chefs, verspreid over het hele land, hun deuren open om potentieel nieuwe gasten het beste van hun kunnen te tonen. Ze willen hun gasten maar wat graag een culinaire topervaring bieden en leveren dan ook niet in op kwaliteit en creativiteit.

Reserveer nu bij de top!

Geïnteresseerde gastronomie-liefhebbers kunnen vanaf vandaag reserveren via www.heerlijk.be. Aanschuiven kan onder andere bij: Nuance** (Duffel), ‘t Vijfde Seizoen (Aalter), Terborght* (Huizingen), Vina Clara (Antwerpen), La Belle* (Geel), Innesto* (Houthalen), Zoethout (Wellen), Hofke van Bazel* (Bazel), Altermezzo (Tongeren), De Kristalijn* (Genk), Amu (Turnhout), Hof ter Eycken* (Ninove), Petit Cuistot (Lier), The Glorious* (Antwerpen), Helsen (Kasterlee), Ter Leepe* (Zedelgem), Vivendum* (Dilsen-Stokkem) en Marcus* (Deerlijk).


Woensdag 31 mei 2017 - Bron: HEERLIJK.be