Parkheuvel krijgt kraam in de Rotterdamse Foodhallen

Nieuws overzicht > Parkheuvel krijgt kraam in de Rotterdamse Foodhallen

Chef Erik- en Juliën van Loo van Parkheuvel** krijgen een kraam in de Foodhallen op de Wilhelminapier deze zomer. Onder de naam Foodshed zullen zij streetfood serveren van twee sterren kwaliteit.

Foodshed zal één van de vijftien kramen zijn in de Foodhallen. De gerechten komen allemaal uit het boek Rotterdams Straatvoer van Erik van Loo, meester-kok en eigenaar van Parkheuvel. Je kunt gerechten verwachten als: een bonbon van rundvlees met aardappelsalade en pulled pork, ravioli van linzen en kreeftenworstjes op boterpuntjes. Dat wordt HEERLIJK genieten van straatvoer van sterrenkwaliteit deze zomer.

Het idee voor Foodshed is een aantal jaren geleden ontstaan tijdens een reis door Australië. Toen een van de initiatiefnemers achter de Foodhallen hem vertelde over de plannen voor Rotterdam besloot Erik natuurlijk gelijk om mee te doen. In Foodshed zul je geen net gedekte tafels of bestek vinden. Hier eet je fingerfood HEERLIJK met de hand. De kraam beschikt over een bar met daaraan veertig krukken om plaats en nemen. Als de zon schijnt kun je ook plaatsnemen op het grote terras. Een bijpassend drankje kun je bij de buren halen, een wijn- en champagnebar.

Woensdag 20 juni 2018 - Bron: AD.nl en Misset Horeca