Speelfilm ‘Ramen Shop’ van Eric Khoo vanaf 27 juni in de bioscopen

Nieuws overzicht > Speelfilm ‘Ramen Shop’ van Eric Khoo vanaf 27 juni in de bioscopen

Imagine brengt Ramen Shop op 27 juni uit in de bioscopen. Takumi Saitoh en Seiko Matsuda spelen de hoofdrollen in de nieuwe speelfilm van regisseur Eric Khoo (In the Room). 

Masato is een jonge ramenchef in de Japanse stad Takasaki. Na de plotselinge dood van zijn vader, vindt Masato een koffer met oude foto’s en een dagboek van zijn Singaporese moeder die stierf toen hij tien jaar oud was. Spontaan besluit hij naar Singapore te reizen om meer over haar te weten te komen. Eenmaal daar aangekomen blijkt zijn oma nog te leven. Zij vertelt hem de ontroerende, maar tragische liefdesgeschiedenis van zijn ouders. Masato en zijn oma steunen elkaar bij hun verdriet en worden daarbij geholpen door de maaltijden die ze samen bereiden.

Takumi Saitoh, Seiko Matsuda, Mark Lee en Beatrice Chien spelen hoofdrollen in Ramen Shop (Ramen Teh), de nieuwe speelfilm van regisseur Eric Khoo (In the Room, Tatsumi, My Magic). De wereldpremière was op de 68ste Internationale Filmfestspiele Berlin, waar het smakelijke drama draaide in de sectie Culinary Cinema.

Dinsdag 4 juni 2019 - Bron: The Publicity Company