Sterchef Niven lanceert nieuw kookboek

Nieuws overzicht > Sterchef Niven lanceert nieuw kookboek
Maandag 29 mei 2017 werd in de Vondelgym in Amsterdam het nieuwe kookboek van sterchef Niven Kunz gepresenteerd, onder het genot van diverse gerechtjes uit het kookboek. 

De eerste twee exemplaren van Groente! werden gepresenteerd aan Arie Boomsma en Gerard Ekdom als dank voor het hosten van de presentatie en voor het schrijven van het voorwoord in Niven zijn nieuwe kookboek.

In Groente! wil Niven laten zien dat je op een makkelijke manier ook thuis volgens zijn 80/20 principe kunt koken. De ingrediënten zijn namelijk overal verkrijgbaar, de receptuur niet te moeilijk en 80/20 is ook dagelijks makkelijk toe te passen, of in ieder geval 80% van de tijd!

Niven benadrukt dat het maken van dit kookboek echt een gezamenlijke inspanning is. Niet alleen het designteam en de redactie, maar ook zijn vriendin (Virginie van Bronckhorst) is hij ontzettend dankbaar voor alle hulp. Net als zijn schoonmoeder overigens, want die heeft meegeholpen aan een aantal recepturen.
Niven is zichtbaar trots op zijn boek en terecht! Het kookboek heeft prachtige foto´s, overzichtelijke recepturen en een duidelijke uitleg. 
Maandag 29 mei 2017 - Bron: HEERLIJK.nl