Sterrenrestaurants trakteren op gratis gerechten

Nieuws overzicht > Sterrenrestaurants trakteren op gratis gerechten

Antwerpen, 8 juni. De HEERLIJK10Daagse zet horecaland op z’n kop: 10 dagen lang fijnproeven tegen de scherpste prijzen bij de beste restaurants in ons land. Vanaf vrijdag 9 t/m zondag 18 juni organiseert HEERLIJK.be zijn tweede editie.

Fijnproeven op zijn best in Antwerpen
In het kader van fijnproeven werd donderdag het winkelende publiek uitgenodigd om plaats te nemen aan de gedekte ‘pop-up tafel’. De aanwezige sterrenchefs van Michel (1 Michelinster & 15 GM punten) en Hofke van Bazel (1 Michelinster & 14 GM punten) trakteerde het winkelende publiek op de Groenplaats op exquise gerechten. Het grote publiek kreeg op deze manier alvast een indruk wat ze vanaf vrijdag 9 juni kunnen verwachten bij de deelnemende restaurants.

Voor elke foodie een ‘must do’
De chefs willen zich maar wat graag uitsloven om een gastronomisch 3-gangenmenu aan te bieden en leveren daarom zeker niet in op kwaliteit en creativiteit. Integendeel! Het blijft niet bij deze vrijgevigheid van de chefs! Gedurende deze 10 dagen kan heel culinair minnend België lunchen voor € 22,50* per persoon en dineren voor € 27,50* per persoon. Voor iedereen wie wil ontdekken maar op hetzelfde hoge niveau culinair wil genieten is de HEERLIJK10Daagse een uitkomst.

Beleef deze ervaring nu bij de restaurants zelf
Sam van Landeghem van restaurant Michel* is niet voor niks zo enthousiast over dit concept: “`Een overduidelijke win-win situatie voor ons als restaurateur maar ook voor de gast. De HEERLIJK10Daagse is een originele manier om nieuwe gasten (jong en oud) met de Belgische topgastronomie kennis te laten maken voor een scherpe prijs. Voor de (culinaire) levensgenieters onder ons; reserveer een tafeltje via: www.heerlijk.be.

 

* 13/14 Gault&Millau punten: berekenen een supplement van € 5,- p.p

 15/16 Gault&Millau punten en/of 1 Michelinster: berekenen een supplement van € 10,- p.p

 17/18 Gault&Millau punten en/of 2 Michelinsterren: berekenen een supplement van € 20,- p.p

Vrijdag 9 juni 2017 - Bron: Melissa Hensbroek