Tante Kee in Kaag door JRE benoemd tot Restaurant van het Jaar!

Nieuws overzicht > Tante Kee in Kaag door JRE benoemd tot Restaurant van het Jaar!

Tante Kee op Kaageiland is maandag 27 november door restaurantvereniging JRE Nederland uitgeroepen tot ‘Restaurant van het Jaar’ tijdens de jaarvergadering bij sterrestaurant Basiliek in Harderwijk. De bijzondere prijs is een beloning voor de grootse verbouwing die begin dit jaar werd uitgevoerd.

Tante Kee wordt sinds 2003 geëxploiteerd door Kim Edwards en Raymond Reeb. Het restaurant is gevestigd op steenworp afstand van Amsterdam en Leiden en omgeven door de Kagerplassen. Een korte tocht met het pontje (24/7) brengt je op een van de mooiste horecaplekken van Nederland. De keuken is Frans met af en toe een oosters accent en wordt zoveel mogelijk gewerkt met streekproducten. Tante Kee is sinds 2006 trots lid van restaurantvereniging JRE Nederland.

De eigenaren heropenden hun restaurant begin april, nadat het restaurant haar deuren drie maanden had gesloten voor de ingrijpende restyling. Het resultaat mocht er zijn: Tante Kee 2.0. Het is een mix van de lange traditie van het pand (al sinds 1930 een restaurant) en stijl. In de vernieuwde zaak hebben alle gasten uitzicht op het water, hetgeen de bijzondere ligging accentueert. Door de openslaande deuren kunnen terras en restaurant met elkaar verbonden worden. Ook heeft het nieuwe restaurant een bijzonder dakraam, waardoor het zelfs mogelijk is te dineren met uitzicht op de sterrenhemel.

Tante Kee was ook één van de vijf genomineerden voor een Entree Award in de categorie Best Restyling in de horeca.

Wij feliciteren Kim, Raymond en hun team met deze geweldige prestatie! Wil jij zelf ervaren hoe het is om te dineren bij een winnaar? Klik dan hier en boek snel een verrukkelijk 5-gangenmenu voor slechts € 37,50 per persoon!


Dinsdag 28 november 2017 - Bron: Tante Kee