This Is What You Are

Nieuws overzicht > This Is What You Are

Op ontdekkingsreis door verre oorden. Wanend door weelderige exotische planten, een warm welkom door een vriendelijk gezicht en op elke hoek van de straat de onweerstaanbare geur van specerijen die je meevoert naar de heerlijkste lekkernijen. Onbereikbaar in tijden als deze? Vanaf 11 september niet meer. TIWYA is jouw ticket naar de smaak, sfeer en sensatie van authentiek Indonesië. En dat op steenworp afstand van Rotterdam Centraal. TIWYA introduceert haar restaurant met Indonesische familierecepten, een bar met exotische cocktails en een club voor zwoele zomernachten in ieder seizoen. 

Met een zongebruinde huid en zonder zorgen ben je op vakantie vaak de beste versie van jezelf. En deze versie brengt TIWYA (wat staat voor This Is What You Are) in haar gasten naar boven. Met een inspirerend interieur, de geur van specerijen en meeslepende muziek weet TIWYA alle zintuigen te stimuleren. Een onvergetelijke ervaring en ontdekkingsreis van diner naar drankje en eindigend met een dans. Dit is TIWYA. Dit is wie jij bent. 

Betoverend TIWYA Nog voor binnenkomst begroeten de levensgrote stenen beelden iedere bezoeker. Eenmaal binnen brengen de botanische prints, kleurrijke lampen en 8 meter hoge plafonds je mee naar een wereld hier ver vandaan. En wie verder ontdekt vindt overal iets nieuws. Een opvallende trap met muziek van Mario Biondi of de 180 jaar oude marmeren Indonesische wastafels zijn enkel het begin. TIWYA voelt aan als een luxe resort met een warm welkom waar iedereen zich thuis voelt. Van het moment dat je door de originele Indonesische houten deuren stapt tot de slag op de gong die de clubavond inluidt. Of je nou een verjaardag met vriendinnen viert, je date meeneemt voor een indrukwekkend diner of op vrijdagmiddag cocktails drinkt met collega’s. TIWYA is klaar om je te betoveren. 

Authentiek Aziatisch De keuken staat onder leiding van chefs (bekend van CUCU in Zwijndrecht) die een koffer vol authentieke Indonesische familierecepten meebrengen. Deze recepten groeiden van generatie op generatie. En nu, na zeker 100 jaar, bereiken ze bij TIWYA hun hoogste niveau. De chefs brengen verse seizoensgebonden ingrediënten en sensationele specerijen samen tot een kleurrijk menu vol bijzondere smaken. Van verrukkelijke vega(n) gerechten tot dagverse vis of vlees – met het shared dining concept kiest ieder zijn eigen smaak. En om het vakantiegevoel compleet te maken combineert ieder gerecht perfect met een van de exotische (virgin) cocktails. 

Uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van de werknemers en gasten bij TIWYA voorop en volgen zij de richtlijnen van het Protocol Horeca van de Koninklijke Horeca Nederland. TIWYA is vijf dagen in de week vanaf 16:30 uur geopend met ruimte voor 200 couverts. Voor meer informatie, het menu of het reserveren van een tafel in een van de twee shifts, ga naar TIWYA.nl

via HEERLIJK.nl reserveer je nu de eerste plekken met een exclusief flavours-menu. Je geniet van een geweldige welkomstcocktail en 14 gerechten voor maar € 35,- per persoon. 

De vroege shift reserveer je hier.

De late shift reserveer je hier.


Vrijdag 4 september 2020 - Bron: Persbericht TIWYA