In hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam, gelegen in het hart van het centrum van Amsterdam, is restaurant Bridges gevestigd. Bridges maakt dineren op hoog niveau toegankelijk, dankzij een ontspannen Amsterdamse sfeer. Het restaurant richt zich voornamelijk op gerechten met vis en biedt een verrassend, internationaal menu.
Sinds 1 december 2018 is Raoul Meuwese Chef de Cuisine. Samen met Sous-Chef Pascal Duvivier en de rest van de keukenbrigade gaat Raoul het begin dit jaar vernieuwde concept van het restaurant verder ontwikkelen. Meuwese kookt volgens klassieke Franse traditie met een moderne twist en streeft voortdurend naar het hoogst mogelijke, culinaire niveau.
Dat je bij Bridges kunt genieten op topniveau is niet onopgemerkt gebleven door de culinaire critici. Bridges heeft 15,5 punten in de Gault&Millau gids en staan op plaats 30 in de Nederlandse Lekker top 100 gids. Een mooie prestatie!
Ook zo nieuwsgierig geworden? Maak kennis met Bridges tijdens een heerlijk etentje in sfeervolle ambiance