Fantastisch eten in Broek op Langedijk
AANBIEDING

't Bakkershuys

Dorpsstraat 98 1721BN Broek op Langedijk Nederland
Chef
Frenkie Hogendijk
Sommelier
Jorn van Gelderen
Maître
Jorn van Gelderen

Over ons

Pure Passie

Van harte welkom bij 't -nieuwe vertrouwde- Bakkershuys. Gedreven uit pure passie zijn wij, Jorn & Daniël, het avontuur aangegaan door het restaurant van Ed & Evelien over te nemen.

Ons doel is simpel; een restaurant beginnen waar wij zelf het liefst iedere dag zouden willen eten. Ieder gerecht en iedere wijncombinatie is door ons samengesteld met slechts één criterium: waar worden wij ongeëvenaard vrolijk door? Dit heeft geresulteerd in een prachtige en gevarieerde menukaart waarbij de gast -en wij in ieder geval- iedere keer weer de hele menukaart zou willen bestellen.
Kwaliteit is onze reclame. Wij hopen dat je onze keuken en service waardeert en een echte ambassadeur wordt van ons restaurant. Het liefste wat wij willen doen is jou en onze andere gasten nog jaren verwennen met onze passie: gastvrijheid en fantastisch eten!

Graag tot snel,
Jorn & Daniël

Betaalmogelijkheden
Pinnen Contant
Beschikbare dieetwensen
Vegetarisch Veganistisch
Reviews
8
Eten
8
Service
8
Zeer goed
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
Ada
|  6 november 2021
HEERLIJK Aanbieding
Het eten was erg lekker en de uitleg over de gerechten en de wijn prima. Er mag wel wat meer groente bij het hoofdgerecht.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Elly Kuiper
|  6 november 2021
HEERLIJK Aanbieding
Prijs kwaliteit verhouding was goed ,wij vonden ze iets te opdringerig met de wijn, het hoofdgerecht was zowat op toen de serveerster snel de fles leeg kwam schenken en daarna vroeg of ze nog een fles mocht brengen dus foutje . Voor de rest waren de mensen erg aardig en was het gezellig druk voor de lunch op vrijdag.de gerechten zagen er mooi uit licht verteerbaar maar simpel, meer mag je ook niet verwachten voor deze prijs.
7 Eten
7 Service
7 Sfeer
7 Gastvrijheid