Fantastische lunch bij The Harbour Club
AANBIEDING

The Harbour Club Den Haag

Binckhorstlaan 36 2516BE Den Haag Nederland

The Harbour Club biedt een indrukwekkend portfolio aan restaurants waarbij gastvrijheid en culinair topniveau binnen een internationale allure centraal staan. Laat je verrassen door de prachtige ruimtes, grote terrassen en hoogwaardige kookkunsten met een tikkeltje eigenwijsheid. Samen met de mooiste wijnen en originele cocktails. The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid; alles voor jou.

The Harbour Club Den Haag is de jongste telg van The Harbour Group. Het spiksplinternieuwe restaurant bevindt zich in het creatieve bedrijfspand BINK36 op de vijfde verdieping. Hier kan je genieten van de ultieme vibe van The Harbour Club: HEERLIJKe gerechten, een uitgebreide drankenkaart, uitstekende service en wekelijks entertainment. De gigantische open ruimte van 1.400m2 met de grote bar in het hart van de zaak, een open keuken, inloop wijnkast, het serre-restaurant en het enorme rooftop terras met uitzicht op de skyline van Den Haag, maken dit dé hotspot van Den Haag! Kortom, alles voor een fantastiche culinaire beleving!

Sfeerwoorden
Trendy
Reviews
8.5
Eten
8
Service
8.3
Zeer goed
8.3
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
PP
|  29 november 2021
HEERLIJK Aanbieding
Fijne lunch gehad @ Harbour Club Den Haag. Minder intiem dan in Rotterdam, maar met een onovertroffen uitzicht over (de skyline van) Den Haag:-) Menu was prima, de wijnen prijzig maar voortreffelijk. Bediening sympathiek, ambiance en aankleding uniek voor Haagse begrippen. Het was een lunch op een doodgewone door-de-weekse dag, dus relatief weinig gasten en (dus ook) weinig 'reuring'. Geeft helemaal niks, want voor een zakelijke lunch waar er ook het nodige te bespreken en te beslissen valt, is het meer dan prima. Graag tot een volgende keer!
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
paul van der Plasse
|  24 november 2021
Primera
Alles prima!
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Mariet Hubaty
|  19 november 2021
HEERLIJK Aanbieding
Wij hebben genoten!
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Guus Vennemann
|  17 november 2021
HEERLIJK Aanbieding
Het eten (lunch) was prima. De zalm was perfect klaargemaakt (niet te gaar, heerlijk mals) Alertheid van de bediening kon wel iets beter. Moest 2x vragen voor het serveren van wijn en water. De tijd tussen gerechten was nogal lang. Ik zou me kunnen voorstellen dat dit voor zakelijke lunches te lang is.
8 Eten
6 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid