5-gangenmenu / ALL-IN
5-gangenmenu / ALL-IN
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Parkheuvel
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € € €

Parkheuvel

Heuvellaan 21 3016GL Rotterdam Nederland
Chef
Erik van Loo
Sommelier
Nick van den Heuvel
Maître
Albert van de Kruisweg
HEERLIJK Top 100

Modern en luxueus restaurant onder leiding van de Familie van Loo, gelegen in een park met schitterend uitzicht over de Maas en niet ver verwijderd van het centrum van Rotterdam. Er is daarbij ook een aparte, intieme salon waar gezelschappen ontvangen kunnen worden. Een harmonieuze gastronomie van een verfijnde smaak en rijk aan subtiele aroma's, is het doel waar dit fantastische restaurant naar streeft.

Bij restaurant Parkheuvel ben je verzekerd van een onvergetelijk culinair avontuur. Hier proef je de meest creatieve smaakcombinaties en zie je de meest uniek opgemaakte borden voorbij komen. Voor een complete culianire beleving op sterrenniveau ben je hier dus aan het juiste adres.

Let op: de reservering is pas definitief bevestigd na telefonisch of mailcontact.

Erkenning
HEERLIJK Top 100 2 Michelinsterren 17.5 | Gault&Millau Plek 24 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Chic Klassiek Romantisch Stijlvol Trendy
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
85.5%
Reviews
9.1
Eten
9
Service
8.9
Zeer goed
8.7
Sfeer
9
Gastvrijheid
ANNA REINBERGEN
|  4 augustus 2022
HEERLIJK Aanbieding
Hoewel we op zich lekker gegeten hebben, hebben we al bij de reservering aangegeven dat een van de gasten een allergie voor lactose en een gluten-intolerantie had. Gezien de reactie van deze persoon die, ik zal u de details besparen, 3 dagen ziek is geweest waarbij we dat alleen kunnen terugvoeren op de betreffende lunch is dat niet goed gegaan. Hierbij druk ik mij nog eufemistisch uit. Spijtig omdat ons ook bij aanvang van het eten nog verzekerd was dat alles lactose - en glutenvrij zou zijn.
3 Eten
7 Service
7 Sfeer
8 Gastvrijheid
Jolanda
|  19 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Fantastische combinaties, heel creatief
10 Eten
9 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Petra Verweij
|  18 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk buiten kunnen zitten en dat geeft direct een andere sfeer; voorbij varende bootjes en wandelende mensen hetgeen heerlijk is. Het eten was weer subliem, wij hebben echt van elke gang genoten. Ook heel fijn dat er een non-alcoholisch dranken arrangement beschikbaar was, bij elk gerecht een ander "wijntje" is voor de niet alcohol drinker erg leuk en lekker.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Teije de Vries
|  18 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
wereldklasse
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Glenda v V
|  5 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Fantastische sterren avond gehad, alles klopte, start met een Pol Roger champagne en amuses. Hele mooie en ook nieuwe smaken, zowel vis en vlees gerechten. Bijpassende wijn erbij en het mango dessert was een top afsluiting. Super vriendelijke bediening en fijne sfeer. Wij hebben heel erg genoten. Echt een aanrader, wij vonden het een goede aanbieding. Zodra de kans zich weer voor doet komen wij terug.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Mark
|  20 juni 2022
HEERLIJK Aanbieding
Mooi vijf gangen lunch menu All in. Lekkerst was de langoustine met kreeften saus. lekkere begeleidende wijnen als non alcoholische dranken. Maw het was een fantastische middag
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Margriet Bol
|  20 juni 2022
HEERLIJK Aanbieding
Fantastisch gegeten, fantastische service! GENOTEN!
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Meer bekijken
Meer over Parkheuvel