5-gangenmenu
AANBIEDING
Waar zowel de sfeer als het uitzicht uniek is
AANBIEDING
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken,
zonder specifieke aanbieding.

Parkheuvel

Heuvellaan 21 3016GL Rotterdam Nederland
Chef
Erik van Loo
Sommelier
Nick van den Heuvel
Maître
Albert van de Kruisweg

Modern en luxueus restaurant onder leiding van de Familie van Loo, gelegen in een park met schitterend uitzicht over de Maas en niet ver verwijderd van het centrum van Rotterdam. Er is daarbij ook een aparte, intieme salon waar gezelschappen ontvangen kunnen worden. Een harmonieuze gastronomie van een verfijnde smaak en rijk aan subtiele aroma's, is het doel waar dit fantastische restaurant naar streeft.

Bij restaurant Parkheuvel ben je verzekerd van een onvergetelijk culinair avontuur. Hier proef je de meest creatieve smaakcombinaties en zie je de meest uniek opgemaakte borden voorbij komen. Voor een complete culianire beleving op sterrenniveau ben je hier dus aan het juiste adres.

Let op: de reservering is pas definitief bevestigd na telefonisch of mailcontact.

Betaalmogelijkheden
Pinnen Contant
Beschikbare dieetwensen
Vegetarisch
Sfeerwoorden
Chic Klassiek Stijlvol Zakelijk
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
88%
Reviews
9.1
Eten
9.1
Service
9
Uitmuntend
8.7
Sfeer
9.1
Gastvrijheid
Eric Blok
|  20 mei 2022
HEERLIJK Aanbieding
Alles was zeer goed verzorgd geen op of aanmerkingen 3 sterren waardig !!
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Wiebe de Borst
|  23 april 2022
HEERLIJK Star edition
Na ruim 1,5 jaar hier weer gedineerd. Veel gerechten identiek. Bediening matig, zeggen weinig of raffelen snel standaard verhaaltje af. Soms alleen gebrabbel in het Engels. Geen mogelijkheid tot extra gang (kaasplankje).Weinig aandacht voor gasten die via heerlijk.nl reserveren. Bij het verlaten stond de eigenaar niet echt geïnteresseerd toe te kijken. Had er duidelijk geen zin in. Met groep van 6 personen toch een flink bedrag besteed.
7 Eten
5 Service
4 Sfeer
4 Gastvrijheid
Anthony Belt
|  5 april 2022
HEERLIJK Star edition
Nu de lunch ook super
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Rita
|  4 april 2022
HEERLIJK Star edition
Wat een prettige gastvrouwen/heren werken daar. Zij hebben er mede voor gezorgd dat we een fijne middag hebben gehad. Er waren heerlijke amuses waar geen eind aan kwam en het eten was subliem!
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Miriam van Lingen
|  1 april 2022
HEERLIJK Star edition
5 gangen menu met hoogtepunten (voorgerecht met coquille, piccalilly en creme van mosterd) en mindere smaaksensaties zoals de foie gras bonbons. Hoofdgerecht niet 2 Michelin sterren waardig: stukje veau met ondefinieerbare saus met als garnituur stukje zwart geblakerde artisjok en een groene asperge (tot 2x aangegeven dat asperges niet gewenst zijn, maar toch gewoon op het bord). Dessert van diverse bereidingen van mango erg smaakvol. De bediening is zakelijk correct; voor “vaste clientèle” geldt duidelijk een andere benadering. De ambiance is gedateerd en niet echt sfeervol. Na afloop stond bij de uitgang de heer van Loo. Echter, zijn tegenzin om daar te staan was goed merkbaar en werd door ons meer als een domper dan als een toevoeging op de culinaire avond ervaren. Blijf gewoon in je keuken als je je gasten niet eens een prettige avond wil toewensen! .
8 Eten
7 Service
5 Sfeer
5 Gastvrijheid
Wendy M
|  31 maart 2022
HEERLIJK Star edition
Ontvangst was uitermate vriendelijk, eten was uitzonderlijk goed tot uitstekend. Personeel was kundig, vriendelijk en oog voor detail (kwamen per ongeluk erachter dat het mijn verjaardag was en werd verrast met een klein taartje). Doorgang van de verschillende gangen was goed op elkaar afgestemd. Komen hier graag nog eens een keer terug.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Anoniem
|  31 maart 2022
HEERLIJK Star edition
Een heerlijke avond in goed gezelschap, echter helaas liet Parkheuvel zich deze avond van een mindere kant zien. Gespeelde hartelijkheid bij het personeel, misplaatste opmerkingen en grappen van de sommelier en een matig menu: niet het niveau dat dit restaurant zou moeten uitstralen. Flauwe amuses, veel ingrediënten terugkomend in de verschillende gerechten (met name betreffende garnituur en opmaak), krabsalade en skrei wel hoog op smaak, echter hoofdgerecht (veel) te zout en dessert met mango op zich lekker maar ontbrekend aan inspiratie. Friandises ok, hoewel canelé te taai. Eerder hebben we in Parkheuvel met veel plezier gegeten en genoten. Maar ditmaal hadden ze mogelijk hun dag niet, jammer!
6 Eten
6 Service
8 Sfeer
6 Gastvrijheid
Karlie
|  29 maart 2022
HEERLIJK Star edition
Heerlijk gegeten in dit geweldige restaurant. De hele avond was een mooie beleving.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
G. Bakens
|  15 maart 2022
HEERLIJK Star edition
Na even zoeken het restaurant gevonden. Werkelijk gelegen in het park. Mooie aankleding. Leuke ontvangst. Geweldig 5-gangenmenu inclusief wijnarrangement. Perfecte service. Een zeer gewaardeerde, zoete verrassing voor mijn jarige vrouw. Al met al een top lunch.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Anthony Belt
|  8 maart 2022
HEERLIJK Star edition
Geweldig restaurant en fantastische service. En heerlijke wijn spijs combinatie.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Caroline Corver
|  26 februari 2022
HEERLIJK Aanbieding
Een heerlijke lunch! Inclusief wijnarrangement. Heel smaakvol op elkaar uitgezocht! Hulde. Altijd een prettig gebeuren om naar uit te kijken .En eenmaal daar : een feestje.
9 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
George
|  25 februari 2022
HEERLIJK Aanbieding
Weergaloos lekker gegeten. Unieke verwennerijtjes en zalige smaaksensaties plus een heerlijke, unieke rode wijn uit Nederland! Kortom: TOP!
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Danielle
|  22 februari 2022
HEERLIJK Aanbieding
Het eten was heerlijk. Maar er werd heel erg gehaast na anderhalf uur hadden we al 4 gangen en de amuses genuttigd. We kregen geen optie om een kaasplankje extra te nemen, want het dessert werd al meteen geserveerd. De drankjes waren buitenproportioneel duur. Tien euro voor een normale wijn en bijna 15 euro voor een koffieservies. De gastvrijheid en service waren onder de maat voor een 2 sterren restaurant.
9 Eten
7 Service
8 Sfeer
6 Gastvrijheid
Michael C.
|  15 februari 2022
HEERLIJK Aanbieding
Wederom fantastisch qua eten: Alle gangen zijn werkelijk fenomenaal. De combinaties aan smaken ontzettend uitgekiend. Van nieuwe ideeen tot signature zoals de Bresse Kip gang En service: Zelfs al kom je hier niet al te regelmatig (1-3x per jaar) men herkent je en men weet waar je van houd.
10 Eten
9 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Hans Cremers
|  15 februari 2022
HEERLIJK Aanbieding
Wijnen vielen tegen, zeker voor die prijs. Jammer dat men er na het diners klaar mee was en niet meer attend bleef..
8 Eten
8 Service
7 Sfeer
8 Gastvrijheid
Anne
|  31 januari 2022
HEERLIJK Aanbieding
Als vanouds was de sfeer uitstekend en het eten ook. Blij dat we weer uit eten kunnen
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Richard S.
|  12 november 2021
HEERLIJK Aanbieding
Prettige sfeer en ambiance, verfijnde combinaties van smaken, waarbij de ingrediënten heel puur smaken, zeer profesioneel uitgelegd aan tafel. De gerechten waren stuk voor stuk prachtig opgemaakt en heerlijk van smaak. Je ziet en proeft dat het met liefde is gemaakt en erg arbeidsintensief. Erg gastvrije en vriendelijke bediening
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Janine Loth
|  6 november 2021
HEERLIJK Aanbieding
Dit was voor ons de 4e of 5e keer dat we kwamen dineren. Voorgaande keren altijd heel enthousiast geweest. Jaren geleden ook geweest voordat mijn man mij die avond ten huwelijk vroeg. Helaas liet nu alles te wensen over. Allereerst toen wij, 5 min te vroeg aankwamen, werd ons niet al te vriendelijk aangegeven dat we nog niet naar binnen komen omdat Snackmasters werd opgenomen. Ik had geen jas aan, maar we moesten buiten in de kou blijven staan ipv beneden in de hal. Daarnaast was het eten ook niet wat wij gewend waren bij Parkheuvel. De coquilles waren erg lekker, maar de rest was niet het niveau van weleer. Daarnaast deed de sommelier erg uit de hoogte en was hij moeilijk te verstaan. Wat ik ook in andere reviews terug las. Alles was zeer afstandelijk en kil. Heel erg jammer, gezien wij nu Parkheuvel niet snel meer zullen overwegen als restaurant.
6 Eten
2 Service
2 Sfeer
3 Gastvrijheid
Martin Bosma
|  23 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
Het was fantastisch. Een anderhalf jaar corona uitgestelde lunchafspraak kunnen regelen. Waar kan je dat beter doen dan bij Parkheuvel! Vroeger kwam ik hier minimaal 1 a 2 keer per maand. Maarlaatste keer is al jaren geleden. Dus een fijn terug zien . Tafel aan raam met mooi uitzicht over de Maas. Ontvangst, begeleiding naar tafel, uitserveren, uitvoerige en prettige toelichtingen bij elke gang spijs en wijn waren plezierig en met kennis, waarbij aangetekend dat de sommelier uitmunted was. Mooi samengesteld wijnarrangement in combinatie met gerechten, waarbij de op volgende wijnen elkaar naar heerlijke hoogte stuwden. Heerlijk De vijf gangen lunch en vier amuses waren zoals gehoopt en verwacht. Ja twee sterren ! Schilderijtjes op het bord en de smaakpupillen bij elk hapje laten verwonderen. Onvoorstelbaar hoe al deze smaken samen komen. Koffie en Friandises (3?) Waarbij ik als oud gast zeker de vroeger zo bekende madeleine mistte. Ik heb een heerlijke middag gehad en mijn (zakelijke) tafel genote vond het geweldig. Dus voor prive of zakelijk is Parkheuvel een fantastiche locatie. Yep, ik k9m hier zeker weer terug. Wij hebben genoten en natuurlijk een aanrader !
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Monique van Gilst
|  22 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
Gastvrije ontvangst, niet formeel of zakelijke sfeer. Gerechten zijn geweldig, de combinatie van de ingredienten zijn een streling voor je tong. Gerechten zijn mooi opgemaakt en zeer klantvriendelijke bediening. Kom hier zeker nog een keer terug.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Maaike Willeboordse-Smit
|  8 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
Wat een fantastische avond. Het eten was heerlijk verfijnd. Voor ons sprong de sommelier er wel echt uit. Wat een passie en liefde voor zijn werk, hij nam ons mee in al zijn verhalen en de wijnen (en whiskey’s) smaakten nog nooit zo lekker. Echt een avond uit!
10 Eten
10 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
heerene
|  4 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
Op een druilerige zondagmiddag genoten van een mooie lunch. Heerlijke gerechten en met name de in champagne gemarineerde coquilles waren heerlijk. De begeleidende wijnen super, soms een te uitgebreide toelichting van de sommelier. De bediening is zakelijk, vriendelijk maar wij misten wel de persoonlijke touch. In het restaurant waren mindere klanten met honden aanwezig, waarbij voor 1 klant zelfs een stoel werd aangeschoven zodat de honden aan te tafel zaten. Vervolgens mochten wij "meegenieten" hoe deze honden gevoerd werden aan tafel. Voor een restaurant met 2 sterren kan dit echt niet en was het een domper op onze ervaring.
9 Eten
8 Service
7 Sfeer
7 Gastvrijheid
John G.
|  1 oktober 2021
HEERLIJK Star edition
In het kader van een culinair rondje NL deden we ook Parkheuvel aan. Prachtige culinaire creaties, heerlijk en verrassend van smaak in een gemoedelijke sfeer. Dit was de vierde keer dat we Parkeheuvel aandeden en absoluut de beste ervaring! Het gesprekje met Erik van Loo was een leuk 'toetje'! Jammer dat ons verzoek om de gerechten uitgewerkt te krijgen (ondanks toezegging en achterlating van e-adres) niet gehonoreerd werd.
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Ronald TORENSTRA
|  30 september 2021
HEERLIJK Star edition
gastvrij onthaald, goed wijnarrangement bij geserveerd door iemand die perfect de inhoud van de wijn besprak, bijzonder lekkere amuses en werkelijk verrast dat zo iets simpels als tomaten zo lekker gemaakt, kan worden
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Marcel Laterveer
|  28 september 2021
HEERLIJK Star edition
Personeel die hun vak verstaan, heel relax. Prima sfeer / uitzicht, maar vooral topbeleving in alles.
9 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Meer bekijken