RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0252544206

Tante Kee

Julianalaan 14 2159LA Kaag Nederland

Idyllischer kun je het je haast niet voorstellen, Tante Kee in Kaag. Als je met de auto van de pont rijdt of met je eigen bootje bij Kaageiland aanmeert, valt de rust direct over je heen. De ontspannen sfeer van het eiland, wekt de indruk dat de tijd heeft stilgestaan. Het is moeilijk te geloven dat je nog in Nederland bent. Na het warme welkom van Kim Edwards en haar team, heb je helemaal het gevoel dat je op vakantie bent.

Ondertussen wordt er in de keuken hard gewerkt aan de mooiste combinaties uit de Franse keuken met af en toe een Oosters accent. Onder leiding van Raymond Reeb bereidt zijn brigade de culinaire smaaksensaties voor je. 
 
Op stralende dagen geniet je tijdens de lunch of het diner vanaf het zonnige terras, uitkijkend over het water, van het prachtige uitzicht. Het sfeervolle restaurant, met op de achtergrond het haardvuur, zorgt voor de perfecte ambiance bij de verschillende gangen. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon een avondje uit, formeel of informeel, bij Tante Kee voel je je altijd thuis.
Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.0 | Gault&Millau Bib Gourmand Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Romantisch Zakelijk
Gebruikersfoto's
Reviews
8.9
Eten
8.8
Service
8.8
Zeer goed
328
8.8
Sfeer
9
Gastvrijheid